Γνωστή παρουσιάστρια της κυπριακής τηλεόρασης έτοιμη να κατέβει στις βουλευτικές με τον ΔΗΣΥ

Γνωστή παρουσιάστρια της κυπριακής τηλεόρασης έτοιμη να κατέβει στις βουλευτικές με τον ΔΗΣΥ

Σίγουρα ούτε η πρώτη θα είναι, ούτε και η τελευταία όπου από τον χώρο της τηλεόρασης και της δημοσιογραφίας θα μεταπηδήσει στην πολιτική.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα έγραψε σε δημοσίευμα της στην ιστοσελίδα kathimerini.com.cy, η συνάδελφος Μαρίνα Οικονομίδου, ο Αβέρωφ Νεοφύτου, φέρεται να έχει προσεγγίσει την γνωστή παρουσιάστρια του ΡΙΚ Ελίτα Μιχαηλίδου για να «κατέβει» με τον ΔΗΣΥ στις επερχόμενες βουλευτικές.

Μάλιστα όπως σημειώνεται η ίδια δείχνει να είναι έτοιμη να κάνει το μεγάλο βήμα και να πει το πολυπόθητο  ναι.

Τώρα αν θα είναι αριστίδην ή με σταυρό αυτό ακόμη να ξεκαθαρίσει…    

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE