Λεμεσός: Έκαψαν αυτοκίνητο 54χρονου έξω από το σωματείο του Απόλλωνα – Τι εντόπισε η Αστυνομία

Λεμεσός:  Έκαψαν αυτοκίνητο 54χρονου έξω από το σωματείο του Απόλλωνα – Τι εντόπισε η Αστυνομία

Εμπρησμός σημειώθηκε σε αυτοκίνητο 54χρονου από την Λεμεσό γύρω στις 23:30 μ.μ όταν αυτός έπαιζε τόμπολα σε υποστατικό στην οδό Μεσολογγίου.

Η φωτιά κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία με το αυτοκίνητο να δέχεται εκτεταμένες ζημιές.

Κατά την διάρκεια των ερευνών εντοπίστηκε μια εμπρηστική λωρίδα και ένα δοχείο που περιείχε εύφλεκτη ύλη.

Το ΤΑΕ Λεμεσού θα συνεχίσει τις εξετάσεις.    

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.