Τρίτη ημέρα στο Κακουργιοδικείο ο Σάββας Βέργας

Τρίτη ημέρα στο Κακουργιοδικείο ο Σάββας Βέργας

Συνεχίζεται ενώπιον του μόνιμου Κακουργιοδικείου Πάφου η υπόθεση ΣΑΠΑ και κατά τη σημερινή δικάσιμο αναμένεται να συνεχιστεί η αντεξέταση του Σάββα Βέργα από τον συνήγορο του 5ου κατηγορούμενου Γιώργου Σιαηλή, δικηγόρο Κώστα Σιαηλή.

Kατά τη διάρκεια αντεξέτασης του από τον συνήγορο υπεράσπισης του Γ. Σιαηλή, ο Σάββας Βέργας υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο. Το δικαστήριο διέκοψε τη διαδικασία, καλώντας ασθενοφόρο.

Όπως διαφάνηκε εκ των υστέρων μετά τις εξετάσεις που υποβλήθηκε ο μάρτυρας στο ΓΝ Πάφου, η κατάσταση της υγείας του είναι καλή και πήρε εξιτήριο ενώ μεταφέρθηκε στο χώρο προστασίας μαρτύρων.

Οι πέντε κατηγορούμενοι Γιώργος Μιχαηλίδης, Φειδίας Σαρίκας, Ευστάθιος Ευσταθίου, Βάσος Βασιλείου και Γιώργος Σιαηλής, αντιμετωπίζουν κατηγορίες για δεκασμό δημόσιου λειτουργού, συναλλαγές με αντιπροσώπους οι οποίες υποδηλώνουν διαφθορά, αθέμιτη απόκτηση περιουσιακού οφέλους από λειτουργούς και αξιωματούχους του δημοσίου και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE