Τρίτη ημέρα στο Κακουργιοδικείο ο Σάββας Βέργας

Τρίτη ημέρα στο Κακουργιοδικείο ο Σάββας Βέργας

Συνεχίζεται ενώπιον του μόνιμου Κακουργιοδικείου Πάφου η υπόθεση ΣΑΠΑ και κατά τη σημερινή δικάσιμο αναμένεται να συνεχιστεί η αντεξέταση του Σάββα Βέργα από τον συνήγορο του 5ου κατηγορούμενου Γιώργου Σιαηλή, δικηγόρο Κώστα Σιαηλή.

Kατά τη διάρκεια αντεξέτασης του από τον συνήγορο υπεράσπισης του Γ. Σιαηλή, ο Σάββας Βέργας υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο. Το δικαστήριο διέκοψε τη διαδικασία, καλώντας ασθενοφόρο.

Όπως διαφάνηκε εκ των υστέρων μετά τις εξετάσεις που υποβλήθηκε ο μάρτυρας στο ΓΝ Πάφου, η κατάσταση της υγείας του είναι καλή και πήρε εξιτήριο ενώ μεταφέρθηκε στο χώρο προστασίας μαρτύρων.

Οι πέντε κατηγορούμενοι Γιώργος Μιχαηλίδης, Φειδίας Σαρίκας, Ευστάθιος Ευσταθίου, Βάσος Βασιλείου και Γιώργος Σιαηλής, αντιμετωπίζουν κατηγορίες για δεκασμό δημόσιου λειτουργού, συναλλαγές με αντιπροσώπους οι οποίες υποδηλώνουν διαφθορά, αθέμιτη απόκτηση περιουσιακού οφέλους από λειτουργούς και αξιωματούχους του δημοσίου και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υφ. Εξωτερικών Ελλάδας στο Προεδρικό:  «Το Κυπριακο είναι ένα διεθνές ζήτημα που ...υπερβαίνει τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

Υφ. Εξωτερικών Ελλάδας στο Προεδρικό: «Το Κυπριακο είναι ένα διεθνές ζήτημα που ...υπερβαίνει τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

Η Ελλάδα θα είναι πάντοτε στο πλευρό της Κύπρου, υπογραμμίστηκε κατά τη σημερινή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Υφυπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας κ. Ιωάννη Μιχαήλ Λοβέρδο, ο οποίος βρίσκεται στην Κύπρο για να χαιρετίσει τις εργασίες του Παγκόσμιου Συνεδρίου Κυπρίων Διασποράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE