Σπείρα διαρρηκτών εξάρθρωσε στην Πάφο η Αστυνομία

Σπείρα διαρρηκτών εξάρθρωσε στην Πάφο η Αστυνομία

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Νίκο Τσαππή, η Αστυνομία οδηγήθηκε στη σπείρα όταν μέλη της ανέκοψαν όχημα που οδηγούσε 35χρονος από τη Γεροσκήπου και το οποίο, όπως διαπιστώθηκε, ήταν κλοπιμαίο.

Ακολούθησαν έρευνες σε υποστατικά που χρησιμοποιεί ο 35χρονος όπου φέρεται να εντοπίστηκε μεγάλος αριθμός κλοπιμαίων.  

Ακολούθως προέκυψαν – σύμφωνα με την Αστυνομία- στοιχεία για άλλους τρεις νέους, ηλικίας 23, 29 και 32 χρόνων, σε σχέση με τις υποθέσεις αυτές. 

Ο Νίκος Τσαππής είπε ότι δεκάδες αντικείμενα που έχουν εντοπιστεί δεν έχουν ακόμη αναγνωριστεί από τους ιδιοκτήτες τους, τους οποίους κάλεσε να τα επιθεωρήσουν. 

Οι φερόμενοι ως ύποπτοι αρνούνται κάθε ανάμειξη στις υποθέσεις, προβάλλοντας τον ισχυρισμό κυρίως ότι προμηθεύονταν τα ανευρεθέντα από άλλα πρόσωπα. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή τεχνικό σχεδιασμό του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, θα παράσχουν οι έρευνες του πλοίου Abeille Marengo, όπως αναφέρει ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας της Ελλάδας (ΑΔΜΗΕ) και η Great Sea Interconnector Α.Ε. (GSI) 

BEST OF TOTHEMAONLINE