Mπάλα μόνο από τον καναπέ για τρεις Ομονοιάτες! Αποκλεισμός και πρόστιμo

Mπάλα μόνο από τον καναπέ για τρεις Ομονοιάτες! Αποκλεισμός και πρόστιμo

Ακριβά πλήρωσαν τα σοβαρά επεισόδιο και την καταγγελία για ξυλοδαρμό του διαιτητή Λεόντιου Τράττου στο Πελέντρι και τον φιλικό αγώνα Άρης-Ομόνοια, οπαδοί των τριφυλλοφόρων

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εξέδωσε σήμερα διατάγματα αποκλεισμού από τα γήπεδα για τρείς μήνες, εναντίον τριών προσώπων ηλικίας 38, 33 και 24 χρόνων, αφού τους βρήκε ένοχους στις κατηγορίες της παράνομης εισόδου σε αγωνιστικό χώρο, οχλαγωγίας και επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης.

Επίσης, στον 38χρονο επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο €750 ενώ στους άλλους δύο €350 έκαστος.

Πρόκειται για επεισόδια που διαδραματίστηκαν κατά τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΡΗ – ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο κοινοτικό στάδιο Πελενδρίου στις 10 Αυγούστου 2013.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπουργικό: Αυτά είναι τα μέτρα στήριξης για όσους ακυρώθηκαν τα ΜΟΤ λόγω ΤΑΚΑΤΑ

Υπουργικό: Αυτά είναι τα μέτρα στήριξης για όσους ακυρώθηκαν τα ΜΟΤ λόγω ΤΑΚΑΤΑ

Το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε χθες πρόταση του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργω με μέτρα στήριξης για πολίτες των οποίων το πιστοποιητικό καταλληλότητας οχήματος έχει ακυρωθεί λόγω μη αντικατάστασης αερόσακου, νοουμένου ότι έχουν ήδη διευθετήσει ραντεβού.

BEST OF TOTHEMAONLINE