Λευκωσία: Κατάφεραν και τους συνέλαβαν! Ταμπουρώθηκαν στο σπίτι για να γλιτώσουν

Λευκωσία: Κατάφεραν και τους συνέλαβαν! Ταμπουρώθηκαν στο σπίτι για να γλιτώσουν

"Κλέφτες και αστυνόμους" θύμισε το επεισόδιο της καταδίωξης το βράδυ της Τρίτης, (2/2), στη Λευκωσία μεταξύ μελών της Αστυνομία και δυο προσώπων.

Συγκεκριμένα γύρω στις 8.20 το βράδυ της Τρίτης, (2/2)  ενώ μέλη του ΚΕΜ ΟΥΛΑΕ Λευκωσίας  διενεργούσαν μηχανοκίνητη περιπολία, εντόπισαν στη Λευκωσία, όχημα να κινείται ύποπτα.


Αμέσως, έγινε σήμα στον οδηγό του αυτοκινήτου να σταματήσει και αντί αυτού, ο ίδιος ανέπτυξε ταχύτητα, οδηγώντας επικίνδυνα και διασχίζοντας διάφορες οδούς. Το όχημα ακολουθήθηκε από τα μέλη της Αστυνομίας και στη συνέχεια ο οδηγός, αφού σταμάτησε το όχημα του, κατέβηκε μαζί με τον συνοδηγό και τρέχοντας εισήλθαν σε κατοικία.


Ακολούθως, τους ζητήθηκε να εξέλθουν από την κατοικία και όπως διαπιστώθηκε, επρόκειτο για 36χρονο και 37χρονο από τη Λευκωσία. Ακολούθησε έρευνα στο αυτοκίνητο, όπου  εντοπίστηκε μικρή ποσότητα κάνναβης και μια σιδερογροθιά, τα οποία παραλήφθηκαν ως τεκμήρια.
Ο 36χρονος και 37χρονος συνελήφθηκαν με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
         

Η Υ.ΚΑ.Ν Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE