Υπόθεση ΣΑΠΑ: Συνέχεια της δίκης με τον Βέργα πρωταγωνιστή των αποκαλύψεων

Υπόθεση ΣΑΠΑ: Συνέχεια της δίκης με τον Βέργα πρωταγωνιστή των αποκαλύψεων

Ενώπιον του μόνιμου Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο αναμένεται να προσαχθούν σήμερα στις 09:30 εκ νέου οι πέντε κατηγορούμενοι σε σχέση με την υπόθεση ΣΑΠΑ.

Οι Γιώργος Μιχαηλίδης, Φειδίας Σαρίκας, Ευστάθιος Ευσταθίου, Βάσος Βασιλείου και Γιώργος Σιαηλής, αντιμετωπίζουν κατηγορίες για δεκασμό δημόσιου λειτουργού , συναλλαγές με αντιπροσώπους, οι οποίες υποδηλώνουν διαφθορά, αθέμιτη κτήση περιουσιακού οφέλους από λειτουργούς και αξιωματούχους του δημοσίου, νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες. 

Στη σημερινή δικάσιμο αναμένεται να συνεχιστεί η αντεξέταση του Σ. Βέργα από τους συνηγόρους  υπεράσπισης των κατηγορουμένων.

Στη χθεσινή δικάσιμο ολοκληρώθηκε η  κατάθεση του τέως Δημάρχου Πάφου Σάββα Βέργα.

Για την υπόθεση εκτίουν ήδη εξαετή ποινή φυλάκισης ο τέως Δήμαρχος Πάφου κ. Βέργας και ο πρώην Γενικός Διευθυντής του ΣΑΠΑ Ευτύχιος Μαλληκίδης.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE