Χειροπέδες σε 29χρονο για παιδική πορνογραφία - Εντοπίστηκαν στη κατοχή του 43 αρχεία με πορνογραφικό υλικό

Χειροπέδες σε 29χρονο για παιδική πορνογραφία - Εντοπίστηκαν στη κατοχή του 43 αρχεία με πορνογραφικό υλικό

Αρχεία που περιείχαν παιδικό πορνογραφικό υλικό εντοπίστηκαν σήμερα στον ηλεκτρονικό υπολογιστή 29χρονου Ουκρανού που διαμένει στη Λεμεσό, ο οποίος και συνελήφθη από την Αστυνομία.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στο πλαίσιο ερευνών για διακίνηση παιδικού πορνογραφικού υλικού, διαπίστωσαν ότι χρήστης από την Κύπρο κατέβαζε και διακινούσε πορνογραφικό υλικό.

Σήμερα, σε συνεργασία με μέλη του Δικανικού Εργαστηρίου Ηλεκτρονικών Δεδομένων, διεξήγαγαν έρευνα βάσει δικαστικού εντάλματος στην οικία του 29χρονου, όπου εντοπίστηκαν στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του 43 αρχεία εικόνας με παιδικό πορνογραφικό υλικό.
 
Ο 29χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα, ενώ ως τεκμήρια παραλήφθηκαν δύο φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές και ένα κινητό τηλέφωνο.
 
Αύριο αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος κράτησης του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπ. Ενέργειας: «Αποφασίστηκαν τα επόμενα βήματα για τον GSI - Το συντομότερο θα διευθετηθεί συνάντηση»

Υπ. Ενέργειας: «Αποφασίστηκαν τα επόμενα βήματα για τον GSI - Το συντομότερο θα διευθετηθεί συνάντηση»

Τα επόμενα βήματα για την προώθηση του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ Great Sea Interconnector (GSI) αποφασίστηκαν στη συνάντηση του Υπουργού Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Γιώργου Παπαναστασίου με τον Έλληνα Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σταύρο Παπασταύρου, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο κ. Παπαναστασίου, σημειώνοντας παράλληλα ότι συμφωνήθηκε το συντομότερο να διευθετηθεί συνάντηση μεταξύ των δύο ρυθμιστών και του φορέα υλοποίησης ενώ την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη για το θέμα με την συμμετοχή του Επιτρόπου Ενέργειας της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE