Κύπριος ηθοποιός καλεσμένος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων στο Ντουμπάι! Τον υποδέχτηκαν με δόξα και τιμή

Κύπριος ηθοποιός καλεσμένος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων στο Ντουμπάι! Τον υποδέχτηκαν με δόξα και τιμή

Το «Μπρούσκο» μετά την μεγάλη επιτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο τώρα προβάλλεται και στην Μέση Ανατολή. Ο Ανδρέας Γεωργίου παλαιότερα είχε «ανέβασε» το πρώτο επεισόδιο μεταγλωττισμένο στα αραβικά και σχολίασε: «Το #mprousko μας διαπρέπει στην Μέση Ανατολή #dubai #bahrain #abudhabi #lebanon #qatar»

Έτσι ο Κύπριος ηθοποιός βρέθηκε στο Ντουμπάι στα πλαίσια της προώθησης και της σειράς όπου τον υποδέχτηκαν με δόξα και τιμή

Μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Instagram ο Ανδρέας Γεωργίου θέλησε να ευχαριστήσει το επιτελείο του μεγάλου τηλεοπτικού καναλιού Dubai1, που τον φιλοξένησε με μία εκτενή συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, όπου είχε την ευκαιρία να αποθεώσει την Ελλάδα και την Κύπρο. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Την σύνδεση του 31χρονο Ελλαδίτη ομογενή από τη Γεωργία με τις πινακίδες του κλοπιμαίου οχήματος που χρησιμοποιήθηκε στην υπόθεση δολοφονίας του Σταύρου Δημοσθένους, παρουσίασε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού ο ανακριτής της υπόθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE