Εργατικό ατύχημα στην Κερύνεια! Νεκρός 27χρονος – Έπεσε από τον 3ο όροφο οικοδομής

Εργατικό ατύχημα στην Κερύνεια! Νεκρός 27χρονος – Έπεσε από τον 3ο όροφο οικοδομής

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνίας της Κερύνειας μετά την είδηση του τραγικού θανάτου 27χρονου εργάτη χθες Δευτέρα (1/2) αφού έπεσε από τον 3ο όροφο ανεγειρόμενης οικοδομής και από ύψος 16 μέτρων

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον Τ/κ τύπο ο άτυχος  Abdulhakim Bayraktar, ενώ εργαζόταν σε οικοδομή στην κατεχόμενη Κερύνεια, όπου χτίζεται σύγχρονο ιδιωτικό νοσοκομείο, γύρω στις 18:00 το απόγευμα και ενώ είχε ήδη σκοτεινιάσει, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε από τον 3Ο όροφο.

Όπως αναφέρεται ήταν η πρώτη μέρα του 27χρονου Τουρκοκύπριου στη δουλειά και δεν ήξερε ποια ήταν τα επικίνδυνα σημεία με αποτέλεσμα αυτό να προκαλέσει τον θάνατο του. Μάλιστα την πτώση του δεν αντιλήφθηκε κανείς και βρέθηκε νεκρός πολύ αργότερα όταν τον έψαχναν οι οικείοι του.

Παράλληλα γίνεται ξανά λόγω για τα ελλειπή μέτρα ασφάλειας στις διάφορες οικοδομές των κατεχομένων, γεγονός που στέρησε το 2015 τη ζωή σε 16 άτομα.

is_kazasi_bayrakt is

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Φορολογική μεταρρύθμιση: Στα €20.500 το αφορολόγητο - Στο 35% ο συντελεστής για εισόδημα πέραν των €80.000

Φορολογική μεταρρύθμιση: Στα €20.500 το αφορολόγητο - Στο 35% ο συντελεστής για εισόδημα πέραν των €80.000

Αύξηση του αφορολόγητου ορίου εισοδήματος για φυσικά πρόσωπα, κατά €1.000, στις €20.500, άνοιγμα των φορολογικών κλιμάκων και μεταφορά του ανωτέρου φορολογικού συντελεστή 35% σε φορολογητέο εισόδημα μεγαλύτερο των €80.000, προτείνουν οι εμπειρογνώμονες που παρουσίασαν το μεσημέρι, σε ειδική εκδήλωση στο Προεδρικό Μέγαρο, τις εισηγήσεις τους για ένα ολοκληρωμένο φορολογικό μετασχηματισμό.