ΛΕΜΕΣΟΣ: Χαμός στο Γεν. Νοσοκομείο! Ασθενής τα έκανε γυαλιά καρφιά -Επιτέθηκε και τραυμάτισε αστυνομικό

ΛΕΜΕΣΟΣ:  Χαμός στο Γεν. Νοσοκομείο! Ασθενής τα έκανε γυαλιά καρφιά -Επιτέθηκε και τραυμάτισε αστυνομικό

Αναστάτωση προκάλεσε σε ασθενείς αλλά και ιατρικό προσωπικό 40χρονος όταν του ανακοινώθηκε ότι πρέπει να μεταφερθεί σε ψυχιατρείο.

Γράφει ο Στέλιος Στυλιανού

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας ήταν γύρω στις 13:00 το μεσημέρι της Τρίτης (2/1) όταν ο 40χρονος Ε.Η μεταφέρθηκε από Αστυνομικούς του σταθμού  Επισκοπής στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού για να εξεταστεί από ψυχολόγο μετά από καταγγελία συγγενών του ότι αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Εκεί ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε ότι όντως ο 40χρονος κάτοικος του χωριού Σούνι πρέπει άμεσα να μεταφερθεί στην ψυχιατρική κλινική Αθαλάσσας, γιατί χρίζει θεραπείας μια απόφαση που εξόργισε τον ασθενή.

Τότε έγινε ο κακός χαμός, με τον 40χρονος σαν «μαινόμενος ταύρος» να σπάζει πράγματα, ενώ επιτέθηκε και σε αστυνομικό που τον συνόδευε τραυματίζοντας τον. Η βίαιη αντίδραση του ασθενούς συνεχίστηκε έως ότου οι Αστυνομικοί καταφέρουν να του περάσουν χειροπέδες και με την έκδοση νέου εντάλματος να τον μεταφέρουν στην Αθαλάσσα όπου και θα παραμείνει για νοσηλεία.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Κελλιών – Τρούλλων, με θύμα τον 30χρονο Γεώργιο Γεωργίου από τη Λάρνακα. Ο 30χρονος, ο οποίος οδηγούσε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, συγκρούστηκε μετωπικά με σαλούν όχημα στο οποίο επέβαιναν τέσσερα πρόσωπα, μεταξύ τους και δύο ανήλικα παιδιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE