Βουλευτικές Εκλογές: Ιδού όλοι οι υποψήφιοι ανά επαρχία - Τα ποσοστά γυναικών και οι ανεξάρτητοι
O Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει, ότι σήμερα υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για τις Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Τράπεζας Πειραιώς, τα Βασικά Επιτόκια διαμορφώνονται ως εξής: Βασικό Επιτόκιο Χορηγήσεων 4,50% και βασικό Επιτόκιο Στεγαστικών 2,75%
Η Τράπεζα αναφέρει ότι η μείωση τίθεται σε ισχύ από την 3η Φεβρουαρίου 2016 και αφορά όλα τα δάνεια και τρεχούμενους λογαριασμούς το επιτόκιο των οποίων είναι συνδεδεμένο με το Βασικό Επιτόκιο Χορηγήσεων ή με το Βασικό Επιτόκιο Στεγαστικών της Τράπεζας.
Εξαιρούνται δάνεια που χορηγήθηκαν πριν από την 01/01/2008 και τα οποία είναι συνδεδεμένα με το Βασικό Επιτόκιο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας καθώς και τερματισμένοι λογαριασμοί, αναφέρει στην ανακοίνωση η Τράπεζα Πειραιώς.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




