Πτυσσόμενη μπανιέρα για ταξιδιώτες που θέλουν την άνεσή τους

Πτυσσόμενη μπανιέρα για ταξιδιώτες που θέλουν την άνεσή τους

«Μπάνιο ταξιδίου» είναι η εκπληκτική εφεύρεση της Γερμανίδας designer Carina Deuschl που μπορεί να φέρει την επανάσταση στη ζωή των ταξιδιωτών που φτάνουν στο ξενοδοχείο τους ποθώντας ένα χαλαρωτικό μπάνιο και είτε ανακαλύπτουν πως δεν υπάρχει μπανιέρα αλλά ντουζιέρα είτε δεν νιώθουν άνετα να μπουν στην πολυχρησιμοποιημένη μπανιέρα του δωματίου.

Το Xtend, που βραβεύτηκε το 2015 για το σχεδιασμό του, είναι μια πλήρως πτυσσόμενη μπανιέρα που διπλώνει και γίνεται επίπεδη ώστε να χωρά στον πάτο της βαλίτσας (μιας μεγάλης βαλίτσας…)

Έχει βάρος 7 κιλά και περιλαμβάνει πλαίσιο από ανθρακονήματα και ένα είδος υφάσματος που αποτελεί τα «τοιχώματα» της μπανιέρας και συγκρατεί το νερό.

Υπάρχει σωλήνας που συνδέει τη μπανιέρα με την παροχή νερού και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ντουζιέρα.

Το bug είναι ωστόσο πως δεν υποδεικνύεται ο τρόπος αδειάσματος της μπανιέρας από το νερό…

Προς το παρόν πάντως οι ταξιδιώτες δεν θα μπορέσουν να απολαύσουν την έμπνευση της Deuschl καθώς δεν υπάρχουν σχέδια μαζικής παραγωγής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κλείνει το κεφάλαιο Ορφανίδη στο ΔΗΚΟ - Οι αιχμές στον Νικόλα - Το «άνοιγμα» στον Αποστόλου και το στοίχημα του ΔΗΣΥ στη Λάρνακα

Κλείνει το κεφάλαιο Ορφανίδη στο ΔΗΚΟ - Οι αιχμές στον Νικόλα - Το «άνοιγμα» στον Αποστόλου και το στοίχημα του ΔΗΣΥ στη Λάρνακα

Η αποχώρηση του Χρίστου Ορφανίδη από την εκλογική μάχη του 2026 επιβεβαιώνει ρήγματα εντός του ΔΗΚΟ. Το παρασκήνιο πίσω από τη συμφωνία με τον Ανδρέα Αποστόλου, οι σκληρές αιχμές προς τον Νικόλα Παπαδόπουλο και οι εκκρεμότητες στο ψηφοδέλτιο της Λάρνακας για τον ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE