Οικογενειακή τραγωδία στο Παραλίμνι: Αντρόγυνο πέθανε λόγω διαρροής υγραερίου

Οικογενειακή τραγωδία στο Παραλίμνι: Αντρόγυνο πέθανε  λόγω διαρροής υγραερίου

Τραγικό θάνατο βρήκε ζεύγος Βρετανών ηλικίας 59 και 56 ετών από διαρροή υγραερίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 9:20 το πρωί της Τρίτης (02/02)  λήφθηκε πληροφορία για νεκρό ζευγάρι Βρετανών από την Αμμόχωστο 

Tον 59χρονο και την σύζυγό του αναζητούσαν από το πρωί οι οικείοι τους καθώς δεν είχαν δώσει σημεία ζωής. Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία που εντόπισε το ζευγάρι λίγο αργότερο νεκρό στο διαμέρισμα τους.

Τα δύο άψυχα σώματά τους βρέθηκαν στο σαλόνι τους σπιτιού τους. Εκ  πρώτης ο θάνατος των δυο Βρετανών φαίνεται να οφείλεται από ασφυξία λόγω διαρροής υγραερίου από ελαττωματική σόμπα. 

Σύμφωνα με μαρτυρίες των κάτοικων της περιοχής, το ζεύγος το απόγευμα της Δευτέρας (01/02) ήταν εν ζωή,

Η σκηνή αμέσως αποκλείστηκε  από την Αστυνομία, ενώ την νενομισμένη νεκροτομή θα διενεργήσει ο ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γκουτέρες στην Κύπρο: Υψηλοί συμβολισμοί, χαμηλές προσδοκίες - Όσα έγιναν μέχρι αυτή την ώρα

Γκουτέρες στην Κύπρο: Υψηλοί συμβολισμοί, χαμηλές προσδοκίες - Όσα έγιναν μέχρι αυτή την ώρα

Η πρώτη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο κατά τη δεκαετή θητεία του, δημιουργεί, αναμφίβολα υψηλούς συμβολισμούς. Όμως, όσο εξελίσσεται το πρόγραμμά του, τόσο ενισχύεται η αίσθηση ότι η ουσία της πρωτοβουλίας δεν είναι η ανακοίνωση μιας νέας φάσης στο Κυπριακό, αλλά η αποτροπή της πλήρους κατάρρευσης της διαδικασίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE