ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συλλούρης: Αντί να συζητούμε σοβαρά στο Εθνικό ασχολούμαστε με τις διαρροές

Συλλούρης: Αντί να συζητούμε σοβαρά στο Εθνικό ασχολούμαστε με τις διαρροές

Κάποιοι θέλουν να κάνουν κύριο ζήτημα τις διαρροές αντί να συζητούμε σοβαρά στο Εθνικό Συμβούλιο, δήλωσε σήμερα ο Πρόεδρος του ΕΥΡΩΚΟ Δημήτρης Συλλούρης.

Σε δήλωσή του στη Βουλή, ο κ. Συλλούρης είπε ότι “διέρρευσαν με λανθασμένο τρόπο και φρασεολογία μια στιχομυθία που είχα με τον κ. Δημήτρη Χριστόφια και ιδιαίτερα η φράση ΔΗΣΑΚΕΛ που μου αποδόθηκε δεν ελέχθη από μένα, αλλά από τον ίδιο”.

 

“Είχα τοποθετηθεί ότι στις θεματικές όπως θα ξεκινήσουν και μάλιστα με την επιφύλαξη πιθανών διαρροών ότι δεν θα συμμετείχα στην πρώτη για να δω κατά πόσον θα γίνει σωστή σοβαρή συζήτηση και χωρίς διαρροές” είπε.

 

Οσον αφορά τις διαρροές, πρόσθεσε, "η θέση μας είναι η εξής: Πραγματικά δεν αντιλαμβάνομαι σε τι ενοχλούν οι διαρροές, κάποιοι θέλουν να κάνουν κύριο ζήτημα τις διαρροές αντί να συζητούμε σοβαρά στο Εθνικό Συμβούλιο και δεν ήμουν διατεθειμένος, για αυτό είπα ότι δεν θα πάω στην πρώτη θεματική, αντί να συζητώ το περιεχόμενο της λύσης και να ακούγονται και να λέγονται απόψεις να συζητώ ποιος και πότε διέρρευσε”.

“Επειδή εμείς θεωρώ ότι είμαστε πέραν πάσης αμφιβολίας ότι δεν διαρρεύσαμε, εάν θα συνεχίσει αυτή η ιστορία περί διαρροών ή μη και μάλιστα τα περισσότερα των οποίων είναι γνωστά και στους Τούρκους και στους ξένους και στους πάντες και το πρόβλημα είναι εάν θα τα ξέρει ο κυπριακός λαός, εμείς δεν είμαστε διατεθειμένοι να μπούμε σε αυτή τη λογική και σε αυτή τν συζήτηση”, πρόσθεσε.

Απαντώντας σε ερώτηση είπε ότι “στην πρώτη συνεδρία σύσκεψης αρχηγών κομμάτων που θα γίνει για τη θεματική δεν θα συμμετέχουμε για να δούμε εάν πράγματι θα γίνει συζήτηση επί της ουσίας ή εάν θα γίνει συζήτηση περί διαρροών ή μη”.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top