«Έτοιμοι για πόλεμο» οι νεαροί Παφίτες - Δεν θα πιστεύετε τι έκρυβαν στα οχήματα τους

«Έτοιμοι για πόλεμο» οι νεαροί Παφίτες -  Δεν θα πιστεύετε τι έκρυβαν στα οχήματα τους

16χρονος οδηγούσε χωρίς άδεια οδηγού, χωρίς ασφάλεια, ενώ το όχημα ήταν ακινητοποιημένο από το 2010.

Γύρω στις 20:00 το βράδυ της Δευτέρας, μέλη του ΟΠΟΔ Αρχηγείου που διενεργούσαν ελέγχους τροχαίας στην Πάφο, ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο που οδηγούσε 23χρονος.

Κατά τον έλεγχο που έγινε, εντοπίστηκαν εντός του οχήματος, ένα πτυσσόμενο ρόπαλο, δύο πτυσσόμενα μαχαίρια που καταλήγουν σε μυτερή άκρη και ένα μαχαίρι με μυτερή άκρη.

Ο 23χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς για το αδίκημα της παράνομης κατοχής και μεταφοράς επιθετικού οργάνου εντός του οχήματος και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου.

Εξάλλου, γύρω στις 9.30 μ.μ. χθες, μέλη του ΟΠΟΔ Αρχηγείου που διενεργούσαν ελέγχους τροχαίας στην Πάφο, ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο που οδηγούσε 25χρονος.

Κατά τον έλεγχο που έγινε, εντοπίστηκε εντός του οχήματος, ένα μαχαίρι με μυτερή άκρη.

Ο 25χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς για το αδίκημα της παράνομης κατοχής και μεταφοράς μάχαιρας εντός του οχήματος και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου.

Στο μεταξύ γύρω στις 8 μ.μ. το βράδυ της Δευτέρας, μέλη του ΟΥΛΑΕ Πάφου και της ΜΜΑΔ, ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο που οδηγούσε 16χρονος, στην Πάφο.

Όπως διαπιστώθηκε, ο 16χρονος οδηγούσε χωρίς άδεια οδηγού, χωρίς ασφάλεια, ενώ το εν λόγω όχημα ήταν ακινητοποιημένο από το 2010.

Ο 16χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς για τα πιο πάνω αδικήματα, καθώς επίσης και ο 52χρονος ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου, για το αδίκημα της μη ασφαλούς φύλαξης του οχήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.