ΠΑΡΑ-THEMA

Τριπλό φονικό Λεμεσού: «Ρε τσο@λα μα μιλάς ακόμα» Έξω φρενών ο αδελφός Ντορζής

Τριπλό φονικό Λεμεσού: «Ρε τσο@λα  μα μιλάς ακόμα» Έξω φρενών ο αδελφός  Ντορζής

Δεν πρόλαβαν καλά καλά να δημοσιεύσουν την αποκλειστική συνέντευξη της γυναίκας, η οποία αποκαλέστηκε η «αιτία» του τριπλού φονικού στη Λεμεσό στις 24 Νοεμβρίου 2015, οι συνάδελφοι στο TvONE news και μέλος της οικογένειας εκ των δυο θυμάτων ξέσπασε μέσω του δημοφιλέστερου μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Δυο μήνες μετά από το τριπλό φονικό στο κέντρο της Λεμεσού γύρω στις 7 το βράδυ, το οποίο συγκλόνισε ολόκληρη την Κύπρο, οι συνάδελφοι στο TvONE news, δημοσιεύουν συνέντευξη της  κοπέλας, για την οποία τότε είχαν γραφτεί πολλά.

Ο αδελφός των δυο εκ των τριών θυμάτων, Γιάννος Ντορζής, αφού πόσταρε το άρθρο στην σελίδα του στο facebook ξέσπασε κατά της κοπέλας, γράφοντας  βαριούς χαρακτηρισμούς εναντίον της, αποκαλώντας ακόμα και φόνισσα!

 Διαβάστε το πόστ του: (ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΟΧΛΗΣΟΥΝ)

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

Τη δέσμευσή του για μια λύση στη βάση διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται στα αντίστοιχα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τις τελετές επίδοσης διαπιστευτηρίων Πρέσβεων ξένων χωρών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top