Δείτε πώς ξεσπά ο Χρύσανθος Τσουρούλλης; (ΦΩΤΟ)

Δείτε πώς ξεσπά ο Χρύσανθος Τσουρούλλης; (ΦΩΤΟ)

Γιατί όπως λέει... οι μαχητές δεν τα βάζουν κάτω...

Βρήκε τον καλύτερο τρόπο για να ευχηθεί στους φίλους του "Καλό Μήνα"… αναρτώντας στο instagram μια φωτογραφία από το πρωινό του ξύπνημα. Του αρέσουν οι πολεμικές τέχνες,  γι αυτό κάνει μαθήματα μποξ!

Τη Δευτέρα το πρωί έκανε προπόνηση και ο διευθυντής του Συγκροτήματος ΔΙΑΣ και της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ έστειλέ τα δικά του μηνύματα για καλή μέρα, καλό μήνα, αλλά και ένα μάθημα ζωής… αφού γράφει «Οι μαχητες δεν τα βάζουν κάτω...». 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι για την πρόσκληση να παραστεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αίγυπτο, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE