Ο εθισμός της Ελεονώρας Ζουγανέλη που δεν γνωρίζαμε- Σε τι έχει εξάρτηση;

Ο εθισμός της Ελεονώρας Ζουγανέλη που δεν γνωρίζαμε- Σε τι έχει εξάρτηση;

Όλοι μας, λοιπόν, ζούμε με τις εξαρτήσεις μας.

Στην την προσπάθειά της να βελτιώσει την εμφάνισή της, να χάσει κιλά και να διατηρήσει τη σιλουέτα της, αναφέρθηκε σε συνέντευξή της, η Ελεονώρα Ζουγανέλη.

Η ερμηνεύτρια κατάφερε να χάσει 60 ολόκληρα κιλά και μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, καθώς, όπως είπε, έχει εθισμό στο φαγητό. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε : «Δεν ήμουν υπέρβαρη. Ήμουν παχύσαρκη! Και το φαγητό είναι γλυκό, είναι ευχάριστο, χαρούμενο πράγμα, που δεν φαίνονται οι ζημιές του αμέσως, όπως σ’ άλλες εξαρτήσεις. Άρα είναι εθισμός πιο ύπουλος. Όλοι μας, λοιπόν, ζούμε με τις εξαρτήσεις μας».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλεσμα ΠτΔ στους πολίτες να κρίνουν την Κυβέρνηση - «Καινοτόμα πολιτική πράξη»

Κάλεσμα ΠτΔ στους πολίτες να κρίνουν την Κυβέρνηση - «Καινοτόμα πολιτική πράξη»

Την πλατφόρμα diakivernisi.gov.cy καλεί τους πολίτες να επισκεφτούν, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προκειμένου να ενημερωθούν και να κρίνουν τη συνέπεια λόγων και έργων της Κυβέρνησης, σημειώνοντας ότι η κριτική είναι καλοδεχούμενη.

BEST OF TOTHEMAONLINE