Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο 30χρονος Γεώργιος - Πώς έγινε το θανατηφόρο
Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Κελλιών–Τρούλλων, με θύμα τον 30χρονο Γεώργιο Γεωργίου από τη Λάρνακα.

Γράφει ο Στέλιος Στυλιανού
Διαιτητές δεν είμαστε και ούτε θέλουμε να γίνουμε ωστόσο, το ίδιο περιστατικό (καλά, όχι το ίδιο αλλά παρόμοιο) έτυχε και στην περίπτωση των Henry και Neymar.
Συγκεκριμένα ενώ ο τερματοφύλακας επιχειρούσε να κλωτσήσει τη μπάλα από τα χέρια του, οι δύο σπουδαίοι ποδοσφαιριστές, την έκλεψαν και σκόραραν με το γκολ να μην μετρά ενώ δέχτηκαν και την κίτρινη κάρτα!
Τι λέει ο κανονισμός:

Είναι όμως το ίδιο με την περίπτωση Ασίς;
Ο γερόλυκος της Ομόνοιας έκλεψε την μπάλα η οποία προηγουμένως χτύπησε στον αγωνιστικό χώρο και επομένως μπορούσε να παιχτεί ή ο κ. Νικολαΐδης θεώρησε ερμηνεύοντας τον κανονισμό κατά τη δική του κρίση ότι ο Κοδίνα είχε τη μπάλα στην κατοχή του και την έλεγχε γεγονός που δικαιολογεί…..το έμμεσο και την κίτρινη κάρτα
ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΝΕΥΜΑR KAI HENRY
TI EΓΙΝΕ ΜΕ ΑΣΙΣ:
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




