Θανατηφόρο στη Λευκωσία: Ο οδηγός προσέκρουσε σε ανυψωτικό μηχάνημα καθορισμού γυαλιών

Θανατηφόρο στη Λευκωσία: Ο οδηγός προσέκρουσε σε ανυψωτικό μηχάνημα καθορισμού γυαλιών

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 8 το πρωί επί της λεωφόρου Γρίβα Διγενή στη Λευκωσία.

Όχημα, ενώ κινείτο, επί της λεωφόρου Γρίβα Διγενή, με κατεύθυνση προς την περιοχή Αγίου Αντωνίου, προσέκρουσε σε ανυψωτικό μηχάνημα. Ο οδηγός του 92 ετών βρήκε ακαριαίο θάνατο. 

Το μηχάνημα είχε, τοποθετηθεί στο σημείο από εταιρεία για τον καθαρισμό τζαμιών τράπεζας, με τις εργασίες να βρίσκοντα σε εξέλιξη. 

Διερευνάται από την Αστυνομία εάν υπάρχουν ευθύνες εις βάρος της εταιρείας, της οποίας είναι το ανυψωτικό μηχάνημα, το οποίο απέκοψε τη λωρίδα κυκλοφορίας. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Το Κυπριακό μπαίνει ξανά σε μια περίοδο έντονης κινητικότητας, με τον χρόνο μέχρι τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, να λειτουργεί πλέον ως άτυπο πολιτικό ορόσημο. Οι συναντήσεις Νίκου Χριστοδουλίδη και Τουφάν Ερχιουρμάν, αποκτούν εβδομαδιαίο ρυθμό, η Μαρία Άνχελα Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο προς το τέλος της πρώτης εβδομάδας του Σεπτεμβρίου, μεταφέροντας την καταγραφή των συγκλίσεων που ετοίμασαν τα Ηνωμένα Έθνη και η συζήτηση για τα επόμενα βήματα αποκτά πλέον συγκεκριμένο περιεχόμενο.

BEST OF TOTHEMAONLINE