Σκοτώθηκε γιατί παρακολουθούσε ταινία ενηλίκων!

Σκοτώθηκε γιατί παρακολουθούσε ταινία ενηλίκων!

Ίσως το πιο τραγελαφικό θανατηφόρο τροχαίο συνέβη στο Ντιτρόιτ των ΗΠΑ. Ένας 58χρονος θεώρησε ότι θα ήταν καλή ιδέα να δει βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου στο κινητό του, ενώ οδηγούσε σε κεντρικό αυτοκινητόδρομο.

Φυσικά, ο οδηγός κάποια στιγμή δεν μπόρεσε μόνο να κοιτά το... ντοκιμαντέρ και πήρε το ένα του χέρι από το τιμόνι.

Αυτή του η ενέργεια είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και χωρίς να μπορέσει να αντιδράσει έγκαιρα , το αυτοκίνητο τράκαρε στο προστατευτικό κιγκλίδωμα, ανετράπη και ο οδηγός σκοτώθηκε ακαριαία.

Μάλιστα, όπως δήλωσε η αστυνομία στο κανάλι FOX 2, ο άνδρας εκτινάχθηκε από την ηλιοροφή και βρέθηκε νεκρός, χωρίς το παντελόνι του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΥΠΕΞ: Επιβεβαιώνει πιθανή τριμερή Ελλάδας-Κύπρου-Συρίας στη Νέα Υόρκη τον ερχόμενο μήνα

ΥΠΕΞ: Επιβεβαιώνει πιθανή τριμερή Ελλάδας-Κύπρου-Συρίας στη Νέα Υόρκη τον ερχόμενο μήνα

Το Υπουργείο Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας επιβεβαιώνει, χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες, τη βούληση για τριμερή συνάντηση ΥΠΕΞ Ελλάδας – Συρίας – Κύπρου τον προσεχή Σεπτέμβριο, στο πλαίσιο της 80ής Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης των ΗE στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE