ΛΑΡΝΑΚΑ: Θα «μιλήσουν» τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης – Τους γάζωσαν με 24 πυροβολισμούς

ΛΑΡΝΑΚΑ: Θα «μιλήσουν» τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης – Τους γάζωσαν με 24 πυροβολισμούς

Συνολικά 24 πυροβολισμοί με αυτόματο όπλο ρίχθηκαν τα ξημερώματα εναντίον καφεστιατορίου που βρίσκεται στην Πλατεία Ερμού στη Λάρνακα, με αποτέλεσμα να θρυμματιστούν οι υαλοπίνακες της πρόσοψής του.

Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας υπαστυνόμος Χαράλαμπος Ζαχαρίου ανέφερε ότι «σήμερα τα ξημερώματα γύρω στις 03.50 ρίχθηκαν συνολικά 24 πυροβολισμοί στην πρόσοψη καφεστιατορίου που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης».

Πρόσθεσε ότι η σκηνή αποκλείστηκε από την Αστυνομία, η οποία άρχισε έρευνες για εντοπισμό και περισυλλογή στοιχείων. Οι έρευνες βρίσκονται ακόμα στα αρχικά στάδια και όλα τα ενδεχόμενα διερευνώνται.

Οι τέσσερις ιδιοκτήτες του καφεστιατορίου έδωσαν κατάθεση στην Αστυνομία, μέλη της οποίας πήραν τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης των γύρω καταστημάτων σε μια προσπάθεια να εντοπιστεί οτιδήποτε που αφορά την υπόθεση.

Από τους πυροβολισμούς θρυμματίστηκαν οι υαλοπίνακες της πρόσοψης του καφεστιατορίου, το οποίο την ώρα της επίθεσης ήταν κλειστό.

Διαβάστε ακόμη: 

Έρευνες στην πλατεία Ερμού στη Λάρνακα – Γάζωσαν δημοφιλές μπαράκι! (ΦΩΤΟ)

Πανικός στο κέντρο της Λάρνακας - Ρίψη 20 πυροβολιμών στην πλατεία Ερμού!

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE