ΛΑΡΝΑΚΑ: Θα «μιλήσουν» τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης – Τους γάζωσαν με 24 πυροβολισμούς

ΛΑΡΝΑΚΑ: Θα «μιλήσουν» τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης – Τους γάζωσαν με 24 πυροβολισμούς

Συνολικά 24 πυροβολισμοί με αυτόματο όπλο ρίχθηκαν τα ξημερώματα εναντίον καφεστιατορίου που βρίσκεται στην Πλατεία Ερμού στη Λάρνακα, με αποτέλεσμα να θρυμματιστούν οι υαλοπίνακες της πρόσοψής του.

Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας υπαστυνόμος Χαράλαμπος Ζαχαρίου ανέφερε ότι «σήμερα τα ξημερώματα γύρω στις 03.50 ρίχθηκαν συνολικά 24 πυροβολισμοί στην πρόσοψη καφεστιατορίου που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης».

Πρόσθεσε ότι η σκηνή αποκλείστηκε από την Αστυνομία, η οποία άρχισε έρευνες για εντοπισμό και περισυλλογή στοιχείων. Οι έρευνες βρίσκονται ακόμα στα αρχικά στάδια και όλα τα ενδεχόμενα διερευνώνται.

Οι τέσσερις ιδιοκτήτες του καφεστιατορίου έδωσαν κατάθεση στην Αστυνομία, μέλη της οποίας πήραν τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης των γύρω καταστημάτων σε μια προσπάθεια να εντοπιστεί οτιδήποτε που αφορά την υπόθεση.

Από τους πυροβολισμούς θρυμματίστηκαν οι υαλοπίνακες της πρόσοψης του καφεστιατορίου, το οποίο την ώρα της επίθεσης ήταν κλειστό.

Διαβάστε ακόμη: 

Έρευνες στην πλατεία Ερμού στη Λάρνακα – Γάζωσαν δημοφιλές μπαράκι! (ΦΩΤΟ)

Πανικός στο κέντρο της Λάρνακας - Ρίψη 20 πυροβολιμών στην πλατεία Ερμού!

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Καραολή και Δημητρίου: «Η απελευθέρωση παραμένει το μεγάλο ζητούμενο»

ΠτΔ για Καραολή και Δημητρίου: «Η απελευθέρωση παραμένει το μεγάλο ζητούμενο»

Με αναφορές στη θυσία, την ελευθερία και τη συνέχιση του αγώνα για απελευθέρωση και επανένωση της Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης απέτισε φόρο τιμής στους ήρωες της ΕΟΚΑ Μιχαλάκη Καραολή και Ανδρέα Δημητρίου, κατά το εθνικό μνημόσυνο στο Παλαιχώρι, 70 χρόνια μετά την εκτέλεσή τους από τους Βρετανούς αποικιοκράτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE