Νέα κόντρα στη showbiz! Σε ποιον τα χώνει γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια ; (VIDEO)

Νέα κόντρα στη showbiz! Σε ποιον τα χώνει γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια ; (VIDEO)

Η τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη στο «οugachallenge», την στήλη στο Spata Live που παρουσιάζει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και την ρώτησε ποιόν παρουσιαστή και ποια παρουσιάστρια θεωρεί καλύτερους, αλλά και ποιον πανελίστα σιχαίνεται.

Ο λόγος για την Κατερίνα Στικούδη όπου  απάντησε«Μου αρέσει η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο τρόπος που μιλάει, ο λόγος της και από τους άνδρες εσύ... έχεις το στυλ σου, έχεις κάτι που σε κάνει μοναδικό». Όσο για το ποιον πανελίστα σιχαίνεται, είπε το όνομά του και το αιτιολόγησε κιόλας: «δεν μου αρέσει ο τρόπος που εκφράζεται και, μερικές φορές, είναι ειρωνικός, ο Άρης Καβατζίκης»!

Δείτε το βίντεο 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE