Προσοχή! Κλέφτες με ακριβά γούστα στις μοτοσικλέτες «κτύπησαν» σε Λεμεσό και Λευκωσία

Προσοχή! Κλέφτες με ακριβά γούστα στις μοτοσικλέτες «κτύπησαν» σε Λεμεσό και Λευκωσία

Δυο μοτοσικλέτες αναζητά η Αστυνομία, κλάπηκαν από πολυκατοικίες με διαφορά λίγων ημερών.

Σύμφωνα με το Αστυνομικό δελτίο, η πρώτη περίπτωση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 30χρονο κάτοικο Λεμεσού ότι, μεταξύ των ημερομηνιών 24-25/1/16.Αγνωστοι έκλεψαν τη μοτοσικλέτα του, μάρκας HONDA HORNET, κυβισμού 599cc, χρώματος γκρίζου, αξίας €1,500 περίπου, με αριθμούς εγγραφής KSY003.

Κατά το πιο πάνω χρονικό διάστημα, η μοτοσικλέτα βρισκόταν σταθμευμένη και κλειδωμένη στο χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας όπου διαμένει ο 30χρονος.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

 Η δεύτερη περίπτωση κλοπής μοτοσικλέτας καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από κάτοικο της επαρχίας Λευκωσίας ότι, μεταξύ των ωρών 4μ.μ.και 8.30π.μ. την Πέμπτη (28/01), άγνωστοι έκλεψαν την άγραφη αγωνιστική μοτοσικλέτα του, μάρκας SUZUKI RMZ, αξίας €1,900 περίπου.

Κατά το πιο πάνω χρονικό διάστημα, η μοτοσικλέτα βρισκόταν σταθμευμένη στο χώρο στάθμευσης της κατοικίας του παραπονούμενου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Κοκκινοτριμιθιάς διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δήλωσε την Τετάρτη μετά από συνάντησή της με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, ότι συνάντησε τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα για να λάβει μήνυμα που της απεστάληκε από την Αγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE