Στοπ! Έκλεισε ο αυτοκινητόδρομος προς Λευκωσία – Οδηγοί μιλούν στο ThemaOnline (VIDEOS & ΦΩΤΟ)

Στοπ! Έκλεισε ο αυτοκινητόδρομος προς Λευκωσία – Οδηγοί μιλούν στο ThemaOnline (VIDEOS & ΦΩΤΟ)

«Αστακός» η Κύπρος για την κάθοδο του Πρωθυπουργού του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, στο πλαίσιο της τριμερούς Συνόδου Κορυφής Κύπρου, Ελλάδας, Ισραήλ.

 

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη 

Τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ , φιλοξενεί η Κύπρος τις τελευταίες ώρες. Τα μέτρα από την αστυνομία δρακόντεια. Ο Νετανιάχου είναι προσκεκλημένος υψηλού κινδύνου.

Κάθε βήμα του γίνεται υπό τη φρούρηση πάνοπλων ανδρών. Η διαδρομή από το παλιό αεροδρόμιο Λάρνακας, προς το Προεδρικό Μέγαρο, γύρω στις 9:30 το πρωί έγινε υπό τη συνοδεία περιπολικών και του ελικοπτέρου της Αστυνομίας. Στις γέφυρες κατά μήκος του αυτοκινητόδρομου υπήρχαν οπλισμένοι αστυνομικοί.

Δυο περιπολικά απέκοψαν τον αυτοκινητόδρομο από Λεμεσό προς Λευκωσία, στην περιοχή Αλάμπρας, όπου το οδικό δίκτυο συνδέεται με τον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας — Λευκωσίας, για να περάσει με ασφάλεια το όχημα, το οποίο μετέφερε τον Πρωθυπουργό. Ουρές από αυτοκίνητα σχηματίστηκαν.

Οι οδηγοί κατέβηκαν από τα οχήματα τους και ρωτούσαν να μάθουν τι συμβαίνει. Κάποιοι ήταν ενήμεροι για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού του Ισραήλ στην Κύπρο. Ελικόπτερο της αστυνομίας περιίπτατο στην περιοχή.

Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος, Αλέξης Τσίπρας, έφθασε το βράδυ της Τετάρτης.

 

Δηλώσεις οδηγών: 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαχαιρώματα στο Παραλίμνι: Απόπειρα φόνου διερευνά η Αστυνομία - Το χρονικό και η κατάσταση υγείας του θύματος

Μαχαιρώματα στο Παραλίμνι: Απόπειρα φόνου διερευνά η Αστυνομία - Το χρονικό και η κατάσταση υγείας του θύματος

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση απόπειρας φόνου, που διαπράχθηκε χθες το βράδυ, στην επαρχία Αμμοχώστου, με θύμα 18χρονο. Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης συνελήφθη 23χρονος, με το ΤΑΕ Αμμοχώστου να συνεχίζει τις εξετάσεις.