Γενικός Εισαγγελέας: Έκθεση στοιχείων και όχι πόρισμα για την Focus ανακοινώνεται από λεπτό σε λεπτό

Γενικός Εισαγγελέας: Έκθεση στοιχείων και όχι πόρισμα για την Focus ανακοινώνεται από λεπτό σε λεπτό

Τα αποτελέσματα της έκθεσης των αστυνομικών ανακριτών για την υπόθεση Focus, ανακοινώνει την Τετάρτη (27/01) στις 12 το μεσημέρι ο Γενικός Εισαγγελέας Κώστας Κληρίδης.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Νομικής Υπηρεσίας, ο κύριος Κληρίδης θα ανακοινώσει τα κύρια σημεία της έκθεσης των αστυνομικών ανακριτών, αναφορικά με τη διερεύνηση του ενδεχομένου χρηματοδοτήσεων από την εταιρεία FOCUS - MARITIME CORPORATION, προς κυπριακά πολιτικά κόμματα.

Οι δηλώσεις του Γενικού Εισαγγελέα θα μεταδοθούν ζωντανά από το ΡΙΚ Ένα, στο πλαίσιο της εκπομπής "Από Μέρα σε Μέρα" η οποία θα αρχίσει στις έντεκα και πενήντα.

Αναμένεται από λεπτό σε λεπτό η έναρξη και όπως πληροφορηθήκαμε, η ανακοίνωση δεν αφορά πόρισμα, αλλά έκθεση του Γενικού Εισαγγελέα, η οποία θα μεταφέρει στοιχεί, τα οποία ουσιαστικά καταδεικνύουν την μεταφορά των χρημάτων σε λογαριασμούς του ΑΚΕΛ, μέσω τρίτου.

Θα ακολουθήσει σύντομα περαιτέρω ενημέρωση για τις εξελίξεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Κελλιών – Τρούλλων, με θύμα τον 30χρονο Γεώργιο Γεωργίου από τη Λάρνακα. Ο 30χρονος, ο οποίος οδηγούσε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, συγκρούστηκε μετωπικά με σαλούν όχημα στο οποίο επέβαιναν τέσσερα πρόσωπα, μεταξύ τους και δύο ανήλικα παιδιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE