Σοκάρει ο ηθοποιός «Για ένα κομμάτι κρακ θα πουλούσα και την μάνα μου»

Σοκάρει ο ηθοποιός «Για ένα κομμάτι κρακ θα πουλούσα και την μάνα μου»

Τον έχουμε δει στα πολύ πάνω του... αλλά δυστυχώς έχει και τα κάτω του...

Σοκάρει με τις δηλώσεις του πασίγνωστος και πολύ γοητευτικός ηθοποιός, ο οποίος ήρθε αντιμέτωπος με τον εθισμό και τα ναρκωτικά. 

Στην ταινία «The Revenant» υποδύεται τον αδίστακτο Τζον Φιτζέραλντ, που κάνει τα πάντα προκειμένου να επιβιώσει. Ο Tom Hardy δεν δυσκολεύτηκε και πολύ για να μπει στο πετσί του ρόλου, καθώς έχει υπάρξει και ο ίδιος «κακό» παιδί στα νιάτα του. «Θα πουλούσα και τη μάνα μου για ένα κομμάτι κρακ» λέει με αφοπλιστική ειλικρίνεια για τον εθισμό του στα ναρκωτικά, που ξεκίνησε με παραισθησιογόνες ουσίες σε ηλικία 13 ετών.

Λίγα χρόνια αργότερα πήρε αποβολή οπό το σχολείο του για κλοπή και έως τα 16 του είχε καταφέρει να εθιστεί οε αλκοόλ και κρακ και να έχει συνεχή προβλήματα με τον νόμο. Το 2003,ένα βράδυ βρέθηκε ξαπλωμένος σε μια λίμνη αίματος και εμετού, κάπου στο Σόχο. «Ήταν μάθημα για μένα. Ξαναγεννήθηκα-μέσα από τον θάνατο».



 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.