ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ακούστηκε και αυτό σε δικαστήριο! «Πουλούσα ναρκωτικά για να συντηρήσω την οικογένεια μου»

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ακούστηκε και αυτό σε δικαστήριο! «Πουλούσα ναρκωτικά για να συντηρήσω την οικογένεια μου»

Ποινή φυλάκισης τεσσεράμισι χρόνων επέβαλε το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας για πατέρα τριών παιδιών.

Την υπόθεση φέρνει στο φως η εφημερίδα «Φιλελεύθερος» σε δημοσίευμα της Τέταρτη (27/01). Συγκεκριμένα, το Κακουργιοδικείο Λευκωσίας επέβαλλε ποινή φυλάκισης σε 37χρονο πατέρα τριών παιδιών ο όποιος παραδέχτηκε τις κατηγορίες για κατοχή κάνναβης με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα.

Μάλιστα, ο 37χρονος υποστήριξε ενώπιον του δικαστηρίου ότι οι λόγοι που τον οδήγησαν στο να διακινεί ναρκωτικές ουσίες ήταν για να φροντίζει την οικογένεια του. Ο ίδιος είπε συγκεκριμένα, «εν για την οικογένεια μου που το κάμνω».

Λάρνακα: Άνεργος πατέρας τριών παιδιών καταδικάστηκε σε φυλάκιση για υπόθεση ναρκωτικών

Το δικαστήριο ανέφερε πως είναι απαράδεκτο να ενσπείρεται ο θάνατος μέσω της διάδοσης ναρκωτικών ουσιών κατ’ επίκληση οικονομικών προβλημάτων. Επισημάνθηκε επίσης από τους τριες δικαστές, ότι δεν επικροτούν τέτοια άτομα που προσφεύγουν σε εγκληματικές δραστηριότητες για να αποκομίσουν όφελος, καθώς κάτι τέτοιο συνιστά ρήγμα στην κοινωνία. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.