Σάλος στο ιταλικό ποδόσφαιρο με τεράστιο σκάνδαλο φοροδιαφυγής!

Σάλος στο ιταλικό ποδόσφαιρο με τεράστιο σκάνδαλο φοροδιαφυγής!

Περισσότεροι από 100 άνθρωποι και 35 ομάδες από την πρώτη και τη δεύτερη κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου ερευνώνται για την υπόθεση φοροδιαφυγής και ξεπλύματος χρήματος

Συνεχείς είναι οι αναφορές του ιταλικού Τύπου στο σκάνδαλο που φέρεται να έχει ξεσπάσει και για το οποίο πλέον έχει οργανωθεί ολόκληρη επιχείρηση, προκειμένου να διαλευκανθεί και να βρεθούν οι δράστες της φοροδιαφυγής που αφορά πολλά εκατομμύρια ευρώ!

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, είναι περισσότεροι από 100 εκείνοι που βρίσκονται πλέον στο μικροσκόπιο των Αρχών και εμφανίζονται ως ύποπτοι, ενώ επίσης θα συλλεχθούν στοιχεία από 35 ομάδες από τη Serie A και τη Serie B!

Όπως αναφέρει σημερινό ρεπορτάζ της «Repubblica», οι Κλαούντιο Λοτίτο, Αουρέλιο ντε Λαουρέντις και Αντριάνο Γκαλιάνι, φέρονται ως ύποπτοι για υπόθεση φοροδιαφυγής και ξέπλυμα χρήματος, ενώ επίσης, αναφέρθηκαν και τα ονόματα του κόουτς της Μόντενα, Ερνάν Κρέσπο και του άσου της Παρί Σεν Ζερμέν, Εζέκιελ Λαβέτσι!

Οι ιταλικές Αρχές φέρονται να έχουν πραγματοποιήσει έρευνα στα γραφεία της Μίλαν για να εντοπίσουν αποδεικτικά στοιχεία, με τομν εισαγγελέα, Βιντσέντζο Πισκιτέλι να ηγείται της επιχείρησης. 

Πλέον, στα εμπλεκόμενα ονόματα, έχουν προστεθεί επίσης τα αφεντικά των Παλέρμο (Μαουρίσιο Τζαμπαρίνι), Τζένοα (Ενρίκο Πρετσιόζι), Φιορεντίνα (Αντρέα Ντέλα Βάλε), ενώ έχουν συμπεριληφθεί στη μεγάλη λίστα που περιλαμβάνει ποδοσφαιριστές, ο αρχηγός της Αταλάντα, Γκέρμαν Ντένις, ο επιθετικός της Τορίνο, Τσίρο Ιμόμπιλε και ο Αντόνιο Νοτσερίνο της Μίλαν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει και το όνομα του πρώην, πλέον, ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Γιάννινα, Κριστιάν Τσάβες, που είχε περάσει από τη Νάπολι...

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση με γεωπολιτικό βάρος στη Νέα Υόρκη – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Βασιλιάς της Ιορδανίας

Συνάντηση με γεωπολιτικό βάρος στη Νέα Υόρκη – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Βασιλιάς της Ιορδανίας

Οι τελευταίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, η περαιτέρω εμβάθυνση των εξαιρετικών σχέσεων Κύπρου και Ιορδανίας, η ενίσχυση της περιφερειακής συνεργασίας και των σχέσεων Ευρωπαϊκής Ένωσης και Ιορδανίας, καθώς και οι εξελίξεις στο Κυπριακό, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Βασιλιά της Ιορδανίας Αμπντάλλα Β΄, στο περιθώριο της 81ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE