Αγαπίου της ΕΔΕΚ σε γνωστό δημοσιογράφο: «Δεν σχολιάζω τις άλλες μ@λ@κίες που γράφεις...»

Αγαπίου της ΕΔΕΚ σε γνωστό δημοσιογράφο: «Δεν σχολιάζω τις άλλες μ@λ@κίες που γράφεις...»

Ο γνωστός αρθρογράφος της εφημερίδας Φιλελεύθερος και Διευθυντής Σύνταξης των περιοδικών του ομίλου, Θανάσης Φωτίου, έγραψε ένα άρθρο με τίτλο «Εις γην μαλακίας Κύπρον» το οποίο προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Γραμματέα Τύπου της ΕΔΕΚ Γιώργου Αγαπίου.

Στο άρθρο του ο συνάδελφος του «Φιλελευθέρου», με το γνωστό δημοσιογραφικό ύφος που τον διακρίνει, ασκεί κριτική στα όσα τεκταίνονται με φόντο της ζυμώσεις των βουλευτικών εκλογών.

Σε κάποια φάση ο Θανάσης γράφει:

«Παράλληλα, βλέπουμε τον Γιώργο Λιλλήκα (που κατά την προεκλογική του 2013 αποκαλούσε «ξένους» τους Τουρκοκύπριους, τους Μαρωνίτες και τους Αρμένιους κατοίκους της Κύπρου, ο οποίος στο παρελθόν δεν ανέπτυξε ποτέ καμία σχέση με τουρκοκυπριακά κόμματα και θεωρούσε πως του έριχναν «λάσπη» όταν διάβασε κάπου να ισχυρίζονται, ανακριβώς βεβαίως, πως η καταγωγή του είναι τουρκοκυπριακή), να τα βρίσκει τώρα με τον πολιτικά ανόητο Σενέρ Λεβέντ και να στήνει στην πλάτη του την προπαγάνδα του».    

Η φράση του αυτή δηλαδή να χαρακτηρίσει τον Σενέρ Λεβέντ πολιτικά ανόητο, προκάλεσε το καυστικό σχόλιο του Γραμματέα Τύπου της ΕΔΕΚ Γιώργου Αγαπίου ο οποίος του απάνητσε λέγοντας:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού - Πότε καταφθάνει - Ως συμμαχία κατά Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη Μόντι

Επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού - Πότε καταφθάνει - Ως συμμαχία κατά Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη Μόντι

Ως συμμαχία κατά της Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού Ναρέντρα Μόντι στην Κυπριακή Δημοκρατία, ενώ αναφέρει ότι αυτή η επίσκεψη έχει τη δυνατότητα να ενισχύσει τις σχέσεις ΕΕ-Ινδίας, καθώς η Κυπριακή Δημοκρατία θα αναλάβει την προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης το πρώτο εξάμηνο του 2026».

BEST OF TOTHEMAONLINE