Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο
Η τουρκική αρθρογραφία για την ανάπτυξη του ισραηλινού συστήματος Barak MX στην Κυπριακή Δημοκρατία κινείται σε τόνους καταγγελτικούς και δραματικούς.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, το περιστατικό έγινε λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ της Δευτέρας 25/1 όταν άντρες της Αστυνομίας ενώ έκαναν έρευνα σε οικία στην περιοχή Αγίου Ιωάννη είδαν άγνωστη γυναίκα να βγαίνει από την πίσω πόρτα και να απομακρύνεται.
Αμέσως την ακολούθησαν μέλη της Δύναμης και την ακινητοποίησαν λίγα μέτρα πιο κάτω, με την σακούλα που κρατούσε στα χέρια να κρύβει στο εσωτερικό της ένα όπλο, ένα περίστροφο και αριθμό σφαιρών.
Μάλιστα σε έρευνα που ακολούθησε στο εσωτερικό της οικίας, η οποία φαίνεται να ανήκει σε 90χρονο(!) εντοπίστηκε μεγάλος αριθμός φυσιγγίων.
(φωτογραφία αρχείου)
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις