Η Ειρ. Χαραλαμπίδου κατήγγειλε Τορναρίτη για «απειλητικά» μηνύματα στο κινητό της – Ποιο το λάθος του Χριστόφορου (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ειρ. Χαραλαμπίδου κατήγγειλε Τορναρίτη για «απειλητικά» μηνύματα στο κινητό της – Ποιο το λάθος του Χριστόφορου (ΒΙΝΤΕΟ)

Με παρέμβαση της στην μεσημβρινή εκπομπή του ΡΙΚ, «Από μέρα σε μέρα», η βουλευτής του ΑΚΕΛ Ειρήνη Χαραλαμπίδου, κατήγγειλε προσπάθεια εκφοβισμού της από τον επιχειρηματία Χριστόφορο Τορναρίτη.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Συγκεκριμένα, η κυρία Χαραλαμπίδου, έκανε γνωστό ότι ο κ. Τορναρίτης, μέσα από επιστολές δικηγόρων αλλά και μηνύματα στο κινητό της τηλέφωνο, προσπαθεί συγκεκαλυμμένα να την εκφοβίσει, ώστε να μην προχωρήσει η υπόθεση κατάσχεσης λαθραίων καπνικών στην Αραδίππου.

Εισαγωγή 19,5 τόνων καπνού και 360.000 τσιγάρων: Διευκρινίσεις για τα RAQUEL του Τορναρίτη

Το λάθος του Χριστόφορου Τορναρίτη είναι πως ποτέ η Ειρήνη Χαραλαμπίδου, δεν ανέφερε το όνομα του, παρόλο που ίσως να τον είχε φωτογραφίσει… 

Ο Χριστόφορος Τορναρίτης κατονομάστηκε για αυτή την υπόθεση από καθημερινή εφημερίδα, η οποία ερμήνευσε τα όσα είπε η κυρία Χαραλαμπίδου στην Βουλή.

Δείτε το βίντεο:

Διβάστε επίσης:

 Με αγωγές απαντά ο Τορναρίτης σε δημοσιεύματα - Τα έσοδα από τις αγωγές θα τα διαθέσει σε άπορα παιδιά

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE