Εγκλωβίστηκαν σε τρένο Eurostar 700 επιβάτες

Εγκλωβίστηκαν σε τρένο Eurostar 700 επιβάτες

Περίπου 700 επιβάτες έμειναν εγκλωβισμένοι για 8 ώρες χθες το βράδυ στη βόρεια Γαλλία σε ένα Eurostar που εκτελούσε το δρομολόγιο Λονδίνο-Παρίσι, μετά την εκδήλωση πυρκαγιάς σε μια μηχανή του τραίνου.

Η αμαξοστοιχία βρισκόταν σταματημένη χθες γύρω στις 21:00 τοπική ώρα (22:00 ώρα Ελλάδος) νότια του Αράς, στη Γαλλία μετά από ηλεκτρικό πρόβλημα σε μια μηχανή που προκάλεσε πυρκαγιά.

Η πυροσβεστική επενέβη και έσβησε την πυρκαγιά. «Δεν υπήρξαν τραυματισμοί», διευκρίνισαν τα μέλη σωστικών συνεργείων.

Το ηλεκτρικό πρόβλημα προκάλεσε τη διακοπή της παροχής ρεύματος, βυθίζοντας το τραίνο και τους επιβάτες του στο σκοτάδι, διευκρίνισε η υπηρεσία επικοινωνίας του Eurostar, επιβεβαιώνοντας τις μαρτυρίες επιβατών στο Twitter.

Δύο μηχανές ντίζελ έσυραν στη συνέχεια το τραίνο ως τον σταθμό του Αράς όπου οι επιβάτες μετεπιβιβάστηκαν σε άλλο Eurostar, σύμφωνα με την εταιρεία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε «τυραννική ε/κ νοοτροπία» αποδίδει πιέσεις και παραίτηση Καν ο Τατάρ

Σε «τυραννική ε/κ νοοτροπία» αποδίδει πιέσεις και παραίτηση Καν ο Τατάρ

Ως «μια νέα αντανάκλαση μιας τυραννικής ελληνοκυπριακής νοοτροπίας» και «προειδοποιητικό σημάδι για όλους όσοι πιστεύουν στη δημοκρατία και την ισότητα», αποτελούν οι πιέσεις που ασκήθηκαν στον Αφζάλ Καν, τον Βρετανό Βουλευτή, μετά την παράνομη επίσκεψή του στην «τδβκ» κατόπιν πρόσκλησής του, αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE