Πάγωσαν! Κάνουν γύρισμα σε χωριο της ορεινής Κύπρου στους 0 βαθμούς κελσίου!(ΦΩΤΟ)

Πάγωσαν! Κάνουν γύρισμα σε χωριο της ορεινής Κύπρου στους 0 βαθμούς κελσίου!(ΦΩΤΟ)

Με κρυοπαγήματα θα ολοκληρώσουν το γύρισμά τους!

Η Μαρία Παπακώστα με το χιούμορ που τη διακρίνει ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook με το σχόλιο « Μπρρρ!! 0 βαθμοί στην Παραδείσα!!». 

Στη φωτογραφία ποζάρει στο φακό με τις συμπρωταγωνίστριές της στην κωμική σειρά του ΡΙΚ «Καμώματα τζ αρώματα», Σοφία Καλλή και Γιώτα Κλέιτου, οι οποίες προσπαθούν να προστατευθούν από την παγωνιά, η οποία έχει καλύψει ολόκληρη την Κύπρο. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE