Έκλεψαν διάφορα εργαλεία από εξοχική κατοικία – Πήραν 20 λίτρα ελαιόλαδο!

Έκλεψαν διάφορα εργαλεία από εξοχική κατοικία  – Πήραν 20 λίτρα ελαιόλαδο!

Παραβίασαν με λιβέρι την βοηθητική πόρτα της κουζίνας.

Εξοχική κατοικία στα Πυργά ιδιοκτησίας 66χρονου από τη Λάρνακα, διέρρηξαν άγνωστοι οι οποίοι κατάφεραν να κλέψουν διάφορα αντικείμενα και εργαλεία, όπως χάλκινους δίσκους, δεντροκοπτική και χορτοκοπτική μηχανή ακόμα και παγούρια με ελαιόλαδο και πετρέλαιο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία  καταγγέλθηκε την Κυριακή (24/01)  στον Αστυνομικό σταθμό Κοφίνου από 66χρονο συνταξιούχο από τη Λάρνακα, ότι μεταξύ των ωρών 14.30 το μεσημέρι του Σαββάτου 23 Ιανουαρίου και 07.30 της Κυριακής 24 του μήνα, άγνωστος ή άγνωστοι διέρρηξαν την εξοχική του κατοικία που βρίσκεται στην τοποθεσία Αγγουλος των Πυργών.

Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες του Αστυνομικού Σταθμού Κοφίνου και άρχισαν έρευνες και εξετάσεις και διαπίστωσαν ότι οι άγνωστοι αφού έκοψαν μέρος της δεξιάς περίφραξης της κατοικίας και εισήλθαν σ’ αυτή.

Ακολούθως πέτυχαν είσοδο και έξοδο από το σπίτι αφού παραβίασαν προστατευτικό κάγκελο παραθύρου που βρίσκεται στο πίσω παράθυρο της οικίας και έσπασαν το τζάμι με πέτρα. Από την οικία οι άγνωστοι έκλεψαν ένα βάζο και τέσσερις δίσκους χάλκινους άγνωστης αξίας.

Η Αστυνομία διαπίστωσε ακόμα ότι οι άγνωστοι παραβίασαν με αιχμηρό αντικείμενο πιθανόν λιβέρι, τη πόρτα βοηθητικής κουζίνας και έκλεψαν από μέσα ένα χάλκινο μεγάλο δοχείο άγνωστης αξίας, τέσσερα παγούρια των 20 λίτρων με ελαιόλαδο, μια δεντροκοπτική και μια χορτοκοπτική μηχανή, μια γεννήτρια, ένα φυσητήρα και διάφορα οικοδομικά εργαλεία άγνωστης αξίας.

Επίσης από την βοηθητική κουζίνα κλάπηκαν πέντε πλαστικά παγούρια των 25 λίτρων με πετρέλαιο.

Η Αστυνομία παρέλαβε από τη σκηνή διάφορα τεκμήρια τα οποία στάλθηκαν για επιστημονικές εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Σε μια περίοδο όπου οι ισορροπίες στο Κυπριακό παραμένουν εύθραυστες, η Λευκωσία επιχειρεί να κρατήσει τη διαδικασία εντός θεσμικού πλαισίου και να αποτρέψει ερμηνείες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε νέα αδιέξοδα. Η δημόσια τοποθέτηση του Υπουργού Εξωτερικών Κωνσταντίνου Κόμπου απέναντι στις πρόσφατες δηλώσεις της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, αποτελεί σαφή μήνυμα προς όλα τα μέρη: το Κυπριακό δεν κινείται με ερμηνείες ούτε με αποσπασματικές ερμηνείες δηλώσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE