ΠΑΦΟΣ: Ενώπιον δικαστηρίου ο 60χρονος για την υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανήλικης

ΠΑΦΟΣ: Ενώπιον δικαστηρίου ο 60χρονος για την υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανήλικης

Στην προηγούμενη δικάσιμο η διαδικασία συνεχίστηκε κεκλεισμένων των θυρών με νέο μάρτυρα κατηγορίας.

Ενώπιον του μόνιμου Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο αναμένεται να προσαχθεί τη Δευτέρα (25/01)  εκ νέου ο 60χρονος Βρετανός για την υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης και άσεμνης επίθεσης εναντίον ανήλικης στην Πάφο.

Ο πρόεδρος του Κακουργιοδικείου Άγγελος Δαυίδ όρισε την υπόθεση για την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου και διέταξε όπως μέχρι  τότε ο 60χρονος  παραμείνει υπό κράτηση στις κεντρικές φυλακές.

Εξάλλου, στην προηγούμενη δικάσιμο η διαδικασία συνεχίστηκε κεκλεισμένων των θυρών με νέο μάρτυρα κατηγορίας εκπρόσωπο τηλεπικοινωνιών ΜΤΝ.

Πηγή — ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

Με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για την κάλπη, στην Πινδάρου καταγράφεται έντονη κινητικότητα, με το βλέμμα στραμμένο όχι μόνο στην πρωτιά αλλά –όλο και πιο έντονα– στον απόλυτο αριθμό των ψήφων. Η εικόνα των τελευταίων μετρήσεων, που φέρνει τον Δημοκρατικό Συναγερμό σε ποσοστά γύρω στο 20–21% και με συσπείρωση κοντά στο 55%, ενεργοποιεί αντανακλαστικά και αναδεικνύει μια κρίσιμη παράμετρο: τη δυνατότητα ανάκτησης απωλειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE