Ολλανδία: Βουλευτής μοίρασε σπρέι πιπεριού σε γυναίκες

Ολλανδία: Βουλευτής μοίρασε σπρέι πιπεριού σε γυναίκες

Σε... διανομή σπρέι πιπεριού σε γυναίκες, για... να αμύνονται απέναντι στις επιθέσεις των μουσουλμάνων, προχώρησε ο ακροδεξιός βουλευτής της Ολλανδίας Γκέερτ Βίλντερς, σε συγκέντρωση στην πόλη Σπαϊκενίσε.

Το Κόμμα της Ελευθερίας (PVV) του Βίλντερς, που έχει 12 βουλευτές στο 150μελές κοινοβούλιο της Ολλανδίας, βλέπει το τελευταίο διάστημα τη δημοτικότητά του να αυξάνεται, μετά τις ανησυχίες που εκφράζουν πολλοί για την άφιξη χιλιάδων μεταναστών στην Ευρώπη.

Εκμεταλλευόμενος τις επιθέσεις που δέχτηκαν πολλές γυναίκες στην Κολονία τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς, ο γνωστός για τις προκλητικές δηλώσεις του Βίλντερς επανέλαβε την πάγια θέση του για κλείσιμο συνόρων απέναντι στην «ισλαμική εισβολή».

Μοιράζοντας στις γυναίκες τα... ψεύτικα δακρυγόνα σπρέι, καθώς τα αληθινά απαγορεύονται στην Ολλανδία, τόνισε ότι οι γυναίκες θα πρέπει να έχουν το δικαίωμα να εφοδιαστούν με αυτά για να προστατευτούν από τις «ισλαμικές βόμβες τεστοστερόνης».

Την περασμένη Δευτέρα ο βουλευτής είχε ζητήσει τον εγκλεισμό των μουσουλμάνων ανδρών μεταναστών σε κέντρα για αιτούντες άσυλο, για να προστατευθούν οι Ολλανδές.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Σε πορεία βουλευτικών εκλογών αναμένεται να εισέλθουν τα κόμματα,αμέσως μετά το Πάσχα, έτσι ώστε να κλείσουν τα ψηφοδέλτια, όσο το δυνατό γρηγορότερα. Οι εσωτερικές διεργασίες έχουν ξεκινήσει με τις λεγόμενες ασκήσεις επί χάρτου και ονόματα, τα οποία πέφτουν στο τραπέζι.