Ολλανδία: Βουλευτής μοίρασε σπρέι πιπεριού σε γυναίκες

Ολλανδία: Βουλευτής μοίρασε σπρέι πιπεριού σε γυναίκες

Σε... διανομή σπρέι πιπεριού σε γυναίκες, για... να αμύνονται απέναντι στις επιθέσεις των μουσουλμάνων, προχώρησε ο ακροδεξιός βουλευτής της Ολλανδίας Γκέερτ Βίλντερς, σε συγκέντρωση στην πόλη Σπαϊκενίσε.

Το Κόμμα της Ελευθερίας (PVV) του Βίλντερς, που έχει 12 βουλευτές στο 150μελές κοινοβούλιο της Ολλανδίας, βλέπει το τελευταίο διάστημα τη δημοτικότητά του να αυξάνεται, μετά τις ανησυχίες που εκφράζουν πολλοί για την άφιξη χιλιάδων μεταναστών στην Ευρώπη.

Εκμεταλλευόμενος τις επιθέσεις που δέχτηκαν πολλές γυναίκες στην Κολονία τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς, ο γνωστός για τις προκλητικές δηλώσεις του Βίλντερς επανέλαβε την πάγια θέση του για κλείσιμο συνόρων απέναντι στην «ισλαμική εισβολή».

Μοιράζοντας στις γυναίκες τα... ψεύτικα δακρυγόνα σπρέι, καθώς τα αληθινά απαγορεύονται στην Ολλανδία, τόνισε ότι οι γυναίκες θα πρέπει να έχουν το δικαίωμα να εφοδιαστούν με αυτά για να προστατευτούν από τις «ισλαμικές βόμβες τεστοστερόνης».

Την περασμένη Δευτέρα ο βουλευτής είχε ζητήσει τον εγκλεισμό των μουσουλμάνων ανδρών μεταναστών σε κέντρα για αιτούντες άσυλο, για να προστατευθούν οι Ολλανδές.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ζητούμενο είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια για επίλυση του Κυπριακού με τρόπο που να διασφαλίζει τα δικαιώματα όλων των νομίμων κατοίκων της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε την Παρασκευή, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην παρουσίαση του βιβλίου της Δέσπως Κόνιζου Λοϊζιά «Οι γίγαντες των Βορείων Προαστίων», στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE