Λευκωσία: «Ντου» της Αστυνομίας σε υποστατικό με φρουτάκια – «Μάζεψαν» και τους θαμώνες

Λευκωσία: «Ντου» της Αστυνομίας σε υποστατικό με φρουτάκια – «Μάζεψαν» και τους θαμώνες

Στο τμήμα δυο πρόσωπα για περαιτέρω εξετάσεις.

Μέλη της Αστυνομίας (Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Λευκωσίας), διεξήγαγαν το βράδυ του Σαββάτου (23/01) έρευνα βάσει δικαστικού εντάλματος σε υποστατικό στη Λευκωσία.

Κατά την είσοδο των μελών της Αστυνομίας εντοπίστηκε ένα πρόσωπο, το οποίο εκτελούσε χρέη φρουρού και είχε στην κατοχή του ένα τηλεχειριστήριο αποσύνδεσης ηλεκτρικού ρεύματος, το οποίο του απέσπασαν τα μέλη της Αστυνομίας.

Εντός του υποστατικού εντοπίστηκαν έξι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, οι οποίοι απεικόνιζαν στις οθόνες τους τυχερά παιχνίδια τύπου «φρουτάκια».

Από το υποστατικό κατασχέθηκαν ως τεκμήρια το χρηματικό ποσό των 245 ευρώ, ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, πέντε ηλεκτρονικοί υπολογιστές, καθώς επίσης και άλλα τεκμήρια.

Τόσο ο 26χρονος υπεύθυνος του υποστατικού, όσο και ο 34χρονος ο οποίος εκτελούσε χρέη φρουρού, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν για ανάκριση, ενώ στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν αργότερα.

Επίσης από έλεγχο των θαμώνων διαπιστώθηκε, ότι εναντίον δύο προσώπων εκκρεμούσαν διάφορα εντάλματα προστίμου και οδηγήθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό για τα περαιτέρω.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE