Σκληρές Εικόνες: Σεξουαλική κακοποίηση σκυλίτσας - Υπέστη ρήξη μήτρας!

Σκληρές Εικόνες: Σεξουαλική κακοποίηση σκυλίτσας - Υπέστη ρήξη μήτρας!

Σε πολυήμερη νοσηλεία στην Κτηνιατρική Κλινική Λάρισας θα χρειαστεί να παραμείνει μέχρι να αναρρώσει η σκυλίτσα που κάποιος εγκληματίας την κακοποίησε σεξουαλικά με αντικείμενο που έβαλε στη μήτρα της, της έκοψε με ψαλίδι τ’ αυτιά και της έδεσε σφικτά με σύρμα την ουρά με αποτέλεσμα να νεκρωθεί.

Κάτοικοι της οδού Βόλου στη Λάρισα ενημέρωσαν την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου το Φιλοζωικό Σωματείο Λάρισας  «Anim.A.L.» (Animal Adoptions Larissa) ότι στη γειτονιά τους περιφέρεται μια εμφανώς κακοποιημένη σκυλίτσα έχοντας ρήξη μήτρας. Μέλη του σωματείου μετέφεραν τη σκυλίτσα στην Κτηνιατρική Κλινική Λάρισας όπου σοκαρισμένος ο κτηνίατρος διαπίστωσε ότι κάποιος την είχε κακοποιήσει σεξουαλικά μ’ ένα μακρύ αντικείμενο αφού σύμφωνα με τη διάγνωση «το ζώο είχε ολική πρόπτωση μήτρας με συμμετοχή και των κεράτων αυτής, η οποία κατά πάσα πιθανότητα προήλθε από κακοποίηση με χρήση επιμήκους αντικειμένου».

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου στο lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: «Καταδικαστέα και απαράδεκτη η παρουσία Βρετανού βουλευτή στα κατεχόμενα»

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: «Καταδικαστέα και απαράδεκτη η παρουσία Βρετανού βουλευτή στα κατεχόμενα»

«Καταδικαστέα και απαράδεκτη», χαρακτήρισε, σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, την επίσκεψη του Βρετανού Βουλευτή Αφζάλ Καν στα κατεχόμενα και την φωτογράφισή του με τον κατοχικό ηγέτη στην παρουσία συμβόλων του ψευδοκράτους.

BEST OF TOTHEMAONLINE