ΣΠΕ Αγίας Φύλας: Ελεύθερη η 50χρονη Ρωσίδα – Δεν είχε ιδέα για τους τραπεζικούς της λογαριασμούς

ΣΠΕ Αγίας Φύλας: Ελεύθερη η 50χρονη Ρωσίδα – Δεν είχε ιδέα για τους τραπεζικούς της λογαριασμούς

Στους τραπεζικούς της λογαριασμούς εντοπίστηκαν μεγάλες καταθέσεις που δεν αποκλείεται να αφορούν χρήματα από τα δάνεια που εξασφάλιζε ο επιχειρηματίας σύντροφός της από την πρώην ΣΠΕ Αγίας Φύλας.

Αφέθηκε τελικά ελεύθερη χωρίς να κατηγορηθεί η 50χρονη Ρωσίδα που συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου (23/01) σε σχέση με το σκάνδαλο των δανείων της πρώην ΣΠΕ Αγίας Φύλας.

Από τις ανακρίσεις διαπιστώθηκε ότι η 50χρονη  δεν γνώριζε οτιδήποτε για τους τραπεζικούς λογαριασμούς που φαίνεται να χρησιμοποιούσε στο όνομα της ο πρώην σύντροφος της, ο πρώτος ύποπτος στην υπόθεση, με τον οποίον εδώ και χρόνια δεν έχουν οποιαδήποτε σχέση.

Ως εκ τούτου, η 50χρονη, που είναι μητέρα και μοναδική προστάτης ενός ανήλικου παιδιού που απέκτησε με τον επιχειρηματία, αφέθηκε ελεύθερη.

Πηγή — ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.