Άδειασαν τα ράφια των σούπερ μάρκετ στις ΗΠΑ υπό το φόβο της γιγαντιαίας χιονοθύελλας

Άδειασαν τα ράφια των σούπερ μάρκετ στις ΗΠΑ υπό το φόβο της γιγαντιαίας χιονοθύελλας

Οι μετεωρολόγοι προβλέπουν ότι τα καιρικά φαινόμενα θα χτυπήσουν το ένα τρίτο των ΗΠΑ

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται ανατολική ακτή των ΗΠΑ καθώς τις επόμενες ώρες αναμένεται να χτυπηθεί από μια τεράστια χιονοθύελλα.

Οι μετεωρολόγοι προβλέπουν ότι η χιονοθύελλα, θα χτυπήσει το ένα τρίτο των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένου της Ουάσινγκτον. Εκτιμούν δε ότι το ύψος του χιονιού θα φθάσει σε ορισμένες περιοχές τα 76 εκατοστά.

Ουάσινγκτον, Τενεσί, Βόρεια Καρολίνα, Βιρτζίνια, Μέριλαντ και Πενσιλβάνια έχουν κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Μάλιστα στη Βιρτζίνια η Εθνική Φρουρά ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να βγάλει στους δρόμους προς βοήθεια περίπου 300 στρατιώτες. Επίσης στην Ουάσινγκτον ανακοινώθηκε ότι το μετρό θα μείνει κλειστό από το απόγευμα της Παρασκευής έως και την Κυριακή για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια τόσο των επιβατών όσο και του προσωπικού.

Επίσης ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης κάλεσε τους πολίτες να αποφύγουν τα ταξίδια, να κινηθούν δηλαδή στους μεγάλους αυτοκινητοδρόμους.

Η χιονοθύελλα εκτιμάται ότι μπορεί να επηρεάσει πάνω από 50 εκατ. ανθρώπους.

Τα ράφια στα σούπερ μάρκετ των ανατολικών ακτών έχουν αδειάσει από τρόφιμα και άλλα προϊόντα πρώτης ανάγκης όπως μπαταρίες, φακοί και γεννήτριες

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE