Ολοκληρώθηκε το Υπουργικό Συμβούλιο - Η απάντηση Λετυμπιώτη για πόρισμα Θανάση, θέσεις Τατάρ και Ηλεκτρική Διασύνδεση
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου.
Τέσσερις νεαροί εισέβαλαν σε πιτσαρία στην Ουψάλα της Σουηδίας. Όμως δεν περίμεναν αυτό που θα αντικρύσουν. Ο ατρόμητος εστιάτορας, ξύπνησε από το συναγερμό και έσπευσε στο κατάστημά του, όπου βρέθηκε αντιμέτωπος με τέσσερις νεαρούς, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές της πόλης.
Ποιος τον είδε και δεν τον... φοβήθηκε!
Ακολούθησε βίαιη αντιπαράθεση με τον ατρόμητο εστιάτορα, καθώς οι νεαροί αρνήθηκαν να του δώσουν πίσω τα κλεμμένα. Ο ένας από τους ληστές, τρομαγμένος, κλειδώθηκε στις τουαλέτες και κάλεσε την αστυνομία η οποία δεν άργησε να φτάσει στο σημείο.
"Η αστυνομία έσωσε δύο άνδρες ηλικίας 18 και 19 ετών από την οργή του ιδιοκτήτη και τους συνέλαβε", είπε ο εκπρόσωπος των αστυνομικών αρχών, Κρίστερ Νόρντστρεμ.
Οι άλλοι δύο συνεργοί τους πρόλαβαν και διέφυγαν.
Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη, αυτή ήταν η τρίτη απόπειρα διάρρηξης στο εστιατόριό του μέσα σε δύο χρόνια. Το σπίτι του βρίσκεται σε απόσταση μόλις 100 μέτρων από την πιτσαρία και έτσι άκουσε τον συναγερμό. "Έβαλα ένα μπλουζάκι, ένα παντελόνι και παπούτσια και έτρεξα", είπε στην εφημερίδα Upsala Nya Tidning.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις