ΚΟΣΜΟΣ

«Αναγκάστηκα να κάνω σεξ με το αφεντικό μου για να μην απολυθώ» Είχε ανάγκη το μισθό

«Αναγκάστηκα να κάνω σεξ με το αφεντικό μου για να μην απολυθώ» Είχε ανάγκη το μισθό

Ένας κορυφαίος γιατρός στο NYU Medical Center, φέρεται ότι είχε μετατρέψει το ιατρείο του σε ερωτική φωλιά, αναγκάζοντας μια συνάδελφό του να υποκύψει ερωτικά στις ασφυκτικές πιέσεις του προκειμένου εκείνη να μη χάσει τη δουλειά της, όπως ισχυρίζεται στη μύηση που κατέθεσε.

Ο παντρεμένος Δρ. David Zagzag, επικεφαλής του τμήματος νευροπαθολογίας στο NYU, έγινε ο άμεσος προϊστάμενος της αποφοίτου από το Χάρβαρντ, Δρ. Irina Mikolaenko το 2012 και αμέσως άρχισε να έχει εμμονή μαζί της, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν στο δικαστήριο του Μανχάταν. Χαρακτηριστική περίπτωση της σεξουαλικής παρενόχλησης που δεχόταν η γυναίκα είναι και το εξής, όπως αναφέρεται στη μηνυτήρια αναφορά: φέρεται ότι της ψιθύριζε ότι κάθε φορά που άκουγε τη φωνή της, ερεθιζόταν σεξουαλικά.

Η Mikolaenko, η οποία είναι και εκείνη παντρεμένη με παιδιά, αναφέρει ότι αναγκάστηκε να συνευρεθεί ερωτικά με τον προϊστάμενό  της γιατί είχε ανάγκη το μισθό της εξαιτίας των «οικονομικών προβλημάτων στο σπίτι», σύμφωνα με τη μήνυση.

Οι δικηγόροι της γυναίκας, Matthew Blit και Russell Moriarty αναφέρει ρητά ότι η Mikolaenko αν δεν έκανε σεξ μαζί του, εκείνος θα φρόντιζε να μην λάβει καλή αξιολόγηση και θα δυσκολευόταν ως γιατρός να συνεχίσει τη καριέρα της.

Ο γιατρός, η γυναίκα του οποίου είναι νοσηλεύτρια, επανειλημμένα ανάγκαζε την νεαρή να ενδώσει σε εκείνον ακόμα και στο γραφείο της ενώ σε μια περίπτωση, την παρέσυρε στο εργαστήριο του νοσοκομείου όπου και είχαν σεξουαλική επαφή.

Τον Ιούνιο του 2014, η Mikolaenko θέλησε να  βάλει τέλος στην αρρωστημένη αυτή σχέση αλλά ο Zagzag συνέχισε να την πιέζει «σαν να ήταν ιδιοκτησία του» αναφέρεται στη μήνυση. Το περιστατικό που έγινε αφορμή η γιατρός να προσφύγει στη δικαιοσύνη, ήταν όταν στις αρχές του 2015 εκείνος την εκβίασε-για ακόμα μια φορά- λέγοντάς της ότι αν δεν υπέκυπτε θα έχανε τη δουλειά της όπως και έγινε. Η  Mikolaenko απολύθηκε και αναγκάστηκε να στραφεί στη δικαιοσύνη για δικαίωση.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Τέσσερις συλλήψεις στη Λεμεσό: Toυς τσάκωσαν με την «πραμάτεια» τους - Ανάμεσα τους γυναίκα

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top