LIFESTYLE

Ο Ταραντίνο ανακοινώνει το επόμενο project του

Ο Ταραντίνο ανακοινώνει το επόμενο project του

Πριν ακόμα «χωνέψουμε» τους «Μισητούς Οκτώ», ο δημοφιλής σκηνοθέτης μας ενημερώνει ότι έχει αποφασίσει ποιο θα είναι το φιλμ με το οποίο θα ασχοληθεί αμέσως μετά: ένα γκανγκστερικό δράμα που θα εξελίσσεται στη δεκαετία του 30 και θα γυριστεί στην Αυστραλία

Κι ενώ οι «Μισητοί Οκτώ» φαίνεται να διχάζουν κοινό και κριτικούς, ενώ η εμπορική του πορεία κρίνεται, μέχρι στιγμής, απογοητευτική για τα δεδομένα του Κουέντιν (εικάζεται ότι δεν θα φτάσει ούτε στα μισά των εισπράξεων του «Django, ο Τιμωρός»), ο πολυπράγμων Ταραντίνο, μιλάει ήδη για τα επόμενα βήματά του.

Αν εξαιρέσουμε το αρκετά μεγάλο διάλειμμα που έκανε, μεταξύ του «Jackie Brown» και του «Kill Bill», ο πιο θρασύς δημιουργός που λειτουργεί εντός χολιγουντιανού συστήματος αυτή τη στιγμή, δεν μας έχει συνηθίσει σε τόσο γρήγορες κινήσεις. Συνήθως μεσολαβούν δύο ή τρία χρόνια, ανάμεσα σε κάθε νέα του ταινία.

Δεν είναι ανάγκη, όμως, να πιστεύουμε τα λόγια του χωρίς καμιά επιφύλαξη. Είναι γνωστό ότι ο Ταραντίνο λατρεύει να συζητάει για πιθανά και απίθανα μελλοντικά project, χωρίς αυτό να σημαίνει πάντα, ότι θα κάνει ό,τι υπόσχεται.

Ας θυμηθούμε ότι είχε ανακοινώσει κάποτε ένα spin-off του «Pulp Fiction», με πρωταγωνιστές τα αδέλφια Βένγκα, που ενσάρκωσαν οι Μάικλ Μάντσεν και Τζον Τραβόλτα, ο ένας στο «Reservoir Dogs», ο άλλος στο «Pulp Fiction». Αυτό το σχέδιο δεν τελεσφόρησε ποτέ.

Λίγο μετά το «Kill Bill Vol.2», μας είχε, επίσης, να περιμένουμε εναγωνίως, ένα τρίτο «Kill Bill». Του αρέσει να κοροϊδεύει το κοινό που τον ακολουθεί πιστά ή απλώς, φλύαρος καθώς είναι, δεν μπορεί να χαλιναγωγήσει την ανάγκη του να μιλάει για οτιδήποτε περνάει από το μυαλό του;

Όπως και να 'χει, το αυστραλιανό site για τον κινηματογράφο, So Is It Any Good, κατάφερε να εκμαιεύσει την παρακάτω ενδιαφέρουσα ατάκα απ' τον Ταραντίνο:

«Έχω μια ιδέα για ένα αυστραλιανό φιλμ που θα λαμβάνει χώρα στα 30's. Θα είναι μια ιστορία σε στυλ «Μπόνι και Κλάιντ», με ένα ζευγάρι παράνομων στην Αυστραλία. Θα δούμε τι θα γίνει.»

Αν το πρόγραμμα που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια, επιβεβαιωθεί, η νέα ταινία του Ταραντίνο θα βρίσκεται στις αίθουσες μέχρι το 2017 ή 2018. Μπορεί, όμως, και πάλι να κάνει κάποιο μεγάλο διάλειμμα για να ανασυνταχθεί και να βρει έμπνευση, κάνοντας, ενδεχομένως, μια ακόμα στροφή στην καριέρα του, ανάλογη εκείνης που σηματοδότησε το «Kill Bill», συγκρινόμενο με την πρώτη του περίοδο (που, τυπικά, κλείνει με το «Jackie Brown»).

Άλλωστε –αν αυτό μπορεί να μας δώσει κάποιο σημάδι- οι διχασμένες κριτικές του «Jackie Brown», τον οδήγησαν σε μια μακρά αποχή από τα κινηματογραφικά πράγματα, και τις ίδιες ανάμεικτες αντιδράσεις έχουν προκαλέσει και οι «Μισητοί Οκτώ».

Από την άλλη μεριά, όμως, η εμπορική αποτυχία του «Grindhouse» ακολουθήθηκε, από ένα αριστούργημα, το «Άδωξοι Μπάσταρδη». Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τον Ταραντίνο. Μακάρι να μας εκπλήξει και πάλι. Θετικά αυτή τη φορά.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αντιμέτωπος με την Αστυνομία ο 10χρονος που φέρεται να προκάλεσε τις ζημιές στο σχολείο Λιβαδιών - Ποια η διαδικασία

Έτσι έκανε Πάσχα ο κόσμος: 7,5% πιο ακριβό το φετινό τραπέζι - «Χάθηκε από τα πρόσωπα του κόσμου η χαρά των ημερών»

«Ευτύχημα» η φετινή χρονιά - Χωρίς τραυματισμούς από κροτίδες το Πάσχα

Ξεγέλασε 83χρονο για ανάκτηση γης που απώλεσε πριν χρόνια - Χειροπέδες σε 52χρονο - Το ποσό που του απέσπασε

Πυροβολισμοί Ζακάκι: Σύλληψη 62χρονου - Λήφθηκαν τεκμήρια από την Αστυνομία

Η AstraZeneca αποσύρει το εμβόλιο Covid - Ποιος ο λόγος



Ξεκινά νέο γύρο επαφών η Ολγκίν: Βλέπει σήμερα Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Ευελπιστεί σε τριμερή η Λευκωσία

Ξεκινά νέο γύρο επαφών η Ολγκίν: Βλέπει σήμερα Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Ευελπιστεί σε τριμερή η Λευκωσία

Σε αναμονή βρίσκεται η Λευκωσία για να ακούσει από την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ τα αποτελέσματα των επαφών που είχε τις προηγούμενες μέρες σε Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και στην Άγκυρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top