Άνοιξαν για όλους οι δρόμοι προς Τρόοδος! Παραμένουν όμως ολισθηροί – Δείτε την ανακοίνωση

Άνοιξαν για όλους οι δρόμοι προς Τρόοδος! Παραμένουν όμως ολισθηροί – Δείτε την ανακοίνωση

Η Αστυνομία εξέδωσε νέα ανακοίνωση όπου ενημερώνει το κοινό για την κατάσταση που επικρατεί στο οδικό δίκτυο που οδηγεί στο Τρόοδος

Η Αστυνομία ανακοινώνει ότι, όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στο Τρόοδος είναι ανοικτοί για όλα τα οχήματα αλλά ολισθηροί, ενώ κατά διαστήματα στην περιοχή Τροόδους παρατηρείται ελαφριά χιονόπτωση και πυκνή ομίχλη.

Ως εκ τούτου, οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να έχουν τα φώτα πορείας του οχήματός τους αναμμένα.

Προτρέπονται επίσης, πριν από κάθε διακίνησή τους, να ενημερώνονται για την κατάσταση του οδικού δικτύου, μέσα από τη σελίδα της Αστυνομίας στο διαδίκτυο, τους λογαριασμούς της στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης (facebook, twitter, google+), ή την εφαρμογή της Αστυνομίας, για έξυπνα κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικές ταμπλέτες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το παρασκήνιο της απόφασης: Γιατί η Ουάσινγκτον επιλέγει την Κύπρο για το Συμβούλιο Ειρήνης της Γάζας

Το παρασκήνιο της απόφασης: Γιατί η Ουάσινγκτον επιλέγει την Κύπρο για το Συμβούλιο Ειρήνης της Γάζας

Σε έναν κομβικό διπλωματικό σταθμό για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή μετατρέπεται η Κύπρος, καθώς την ερχόμενη εβδομάδα πρόκειται να φιλοξενήσει τον διοικητικό βραχίονα του Συμβουλίου για την Ειρήνη, με αποκλειστικό αντικείμενο το πολυσυζητημένο σχέδιο για την ανοικοδόμηση της Λωρίδας της Γάζας.

BEST OF TOTHEMAONLINE