Focus: Τα πήραν και με βούλα ανακριτών ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ

Focus: Τα πήραν και με βούλα ανακριτών ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ

Πολυσέλιδο σημείωμα έστειλαν οι ανακριτές για την υπόθεση της Focus στον Γ.Εισαγγελέα Κώστα Κληρίδη με το οποίο επιβεβαιώνεται πως ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ χρηματίστηκαν από την εν λόγω εταιρία.

Eπιμέλεια: Τάσος Χριστοδούλου

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Φιλελεύθερος», ο Γενικός Εισαγγελέας κράτα στα χέρια του σημείωμα με στοιχεία, που καταδεικνύουν ότι όντως κάποια ποσά κατέληξαν σε ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ.

Τα χρήματα αυτά μεταφέρθηκαν στα ταμεία των κομμάτων ως «δωρεές» μέσω τρίτων, για την μεταφορά φοιτητών, ενώ δεν φαίνεται να υπάρχει κανένα ποινικό αδίκημα για τις πράξεις αυτές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Τρόοδος το Υπουργικό - Τι μπαίνει στο τραπέζι και το μεγάλο στοίχημα για το 2027

Στο Τρόοδος το Υπουργικό - Τι μπαίνει στο τραπέζι και το μεγάλο στοίχημα για το 2027

Την συνέχιση της πορείας υλοποίησης του προγράμματος διακυβέρνησης του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, αναμένεται να συζητήσει το Υπουργικό Συμβούλιο το Σάββατο στη συνεδρία του στην προεδρική εξοχική κατοικία στο Τρόοδος, ανέφερε στο ΚΥΠΕ, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης. Το 81,6% των παρεμβάσεων του Προγράμματος Διακυβέρνησης έχει ήδη ολοκληρωθεί ή υλοποιείται βάσει προγραμματισμού, επεσήμανε.

BEST OF TOTHEMAONLINE