ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Απάτη εκατοντάδων χιλιάδων με εικονικά ατυχήματα και εμπλοκή αστυνομικών!

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Απάτη εκατοντάδων χιλιάδων με εικονικά ατυχήματα και εμπλοκή αστυνομικών!

Αν οι καταγγελίες στοιχειοθετηθούν τότε θα μιλούμε για βόμβα στα θεμέλια της κυπριακής Αστυνομίας.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ToThemaOnline, το ΤΑΕ Αρχηγείου εξετάζει υπόθεση που αφορά απάτη εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ με εικονικά δυστυχήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αγγελίδης: «Καταγγελία για τρία εικονικά τροχαία» - Επιβεβαίωση για ToThemaOnline

Οι ανακριτές της Αστυνομίας προσπαθούν να στοιχειοθετήσουν τις καταγγελίες που θέλουν επιχειρηματία και μέλη της Τροχαίας Λεμεσού να… συνεργάστηκαν για να καρπωθούν μεγάλα ποσά από ασφαλιστικές εταιρείες.

Μάλιστα, πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η απάτη ήρθε στην αντίληψη της Τροχαίας Λευκωσίας, υψηλόβαθμα στελέχη της οποίας έκαναν τα δέοντα για να αρχίσει να διερευνάται η υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Καύσωνας και μπλακ άουτ: Η ενεργειακή κρίση που εκθέτει το κράτος της «ανεπάρκειας»

Καύσωνας και μπλακ άουτ: Η ενεργειακή κρίση που εκθέτει το κράτος της «ανεπάρκειας»

Με θερμοκρασίες που ξεπερνούν τους 45 βαθμούς, η Κύπρος βυθίζεται ξανά σε διακοπές ρεύματος, αποκαλύπτοντας την βαθιά ενεργειακή κρίση και την πολιτική ανεπάρκεια που την συνοδεύει. Παρά τις κυβερνητικές διαβεβαιώσεις για επάρκεια, οι πολίτες βιώνουν το σκοτάδι και τους φουσκωμένους λογαριασμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE