Πάφος: Άδειασαν χρυσοχοείο μες τα ξημερώματα

Πάφος: Άδειασαν χρυσοχοείο μες τα ξημερώματα

Υπόθεση διάρρηξης χρυσοχοείου στην περιοχή του Κόλπου των Κοραλλιών εξετάζει η αστυνομική διεύθυνση Πάφου.

Η διάρρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα σε χρυσοχοείο που βρίσκεται  στην κεντρική λεωφόρο του Κόλπου των Κοραλλιών στην Πέγεια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το σύστημα συναγερμού και το οποίο είναι συνδεδεμένο με ιδιωτική εταιρεία φύλαξης ήχησε στις 4:40 το πρωί.

Ακολούθως περίπολο της Αστυνομίας έσπευσε άμεσα.

Σε έρευνες που ακολούθησαν διαφάνηκε πως οι δράστες πρόλαβαν να αποσπάσουν κοσμήματα και άλλα πολύτιμα αντικείμενα από την βιτρίνα του καταστήματος και να εξαφανιστούν.

Η σκηνή έχει αποκλειστεί  και οι έρευνες επανάρχισαν με το φως της ημέρας.

Η αξία των κλαπέντων δεν έχει ακόμη υπολογιστεί.

Η Αστυνομία συλλέγει τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ψήφος εμπιστοσύνης η παρουσία της Chevron στην κυπριακή ΑΟΖ - Aναγκαία η επιτάχυνση διαδικασιών με Αίγυπτο

ΠτΔ: Ψήφος εμπιστοσύνης η παρουσία της Chevron στην κυπριακή ΑΟΖ - Aναγκαία η επιτάχυνση διαδικασιών με Αίγυπτο

Στην επιτάχυνση των διαδικασιών για ολοκλήρωση των συμφωνηθέντων με την Αίγυπτο, αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Πρόεδρο της Chevron αρμόδιο για τις αναδυόμενες χώρες κ. Χαβιέ λα Ρόσα, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο προτού μεταβεί στην Αίγυπτο.